Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jagello Business Hotel - Odlična lokacija v bližini kongresnega centra, Budimpešta, Madžarska - 174 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Jagello Business Hotel - Odlična lokacija v bližini kongresnega centra, Budimpešta, Madžarska - 174 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Jagelló BusinessHotel se nahaja v poslovnem okrožju Budimpešte v delu mesta, imenovanem Buda.Leži blizu Kongresnega centra in svetovnega trgovinskega centra in je lahkodostopen za goste, ki potujejo z Dunaja in Hrvaške, na avtocestah M1 in M7.

Poslovni hotel Jagelló se veseli tako turistov kot poslovnih potnikov inlahko ponudi 28 modernih, klimatiziranih dvoposteljnih sob, zasebno garažo innajem avtomobila. To je simpatičen družinski hotel, kjer osebna pozornost ni leprazen slogan, ampak resnična in toplo srčna pozornost do gostov.

Na prostornem in prijetnem vrtu, ki skorajda daje občutek, da ste napodeželju, se lahko po intenzivnem dnevu v Budimpešti oddahnete in spočijete. Zagoste, ki uživajo v hoji, je manj kot 20 minut lahke hoje, do enega od zakladovBudimpešte: Gradu Buda, ki je Unescova svetovna dediščina.

Hotel ima odlično lokacijo na zahodnem delu proti središču mesta. Zjavnim avtobusom ali taksijem lahko v 15 minutah brez težav pridete do središča.Če želite odkrivati ​​okolico hotela, imate veliko možnosti. Za zabavo alivečerjo v odličnih restavracijah, je le 5 minut hoda oddaljen MOM-PARK, ki jebudimpeški nakupovalni center z vrhunsko umetniško telovadnico in wellnesscentrom, kinom z veliko angleških projekcij, številnimi restavracijami in trgovinami.Z bivanjem v hotelu lahko odlično združite živahno urbano življenje Budimpeštes sproščujočim predmestjem v mirnem in zelenem okolju.

Hotel ponuja konferenčno dvorano, hiter in brezplačen Wi-Fi, namizniračunalnik s tiskalnikom in veliko mednarodnih televizijskih kanalov na sodobnihtelevizorjih. Recepcija 24/7 vam z veseljem pomaga pri rezervaciji potovanj, prevozovali drugih dejavnosti za vaše prijetno bivanje v Budimpešti! 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.