Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Mepas - Luksuzni wellness in spa oddih, Mostar, Bosna in Hercegovina - 71 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Mepas - Luksuzni wellness in spa oddih, Mostar, Bosna in Hercegovina - 71 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne glede na to, ali ste radoveden popotnik, ki želi doživeti vse lepote Hercegovine in njene okolice, ali iščete sprostitvene in wellness užitke, športne objekte ali iščete idealen kraj za gostovanje svojih poslovnih partnerjev in družine, je hotel Mepas idealna izbira.

Hotel Mepas, ki se nahaja v središču poslovne cone mesta Mostar, kjer se vzhod sreča z zahodom, le deset minut hoje od starega mestnega jedra, obdan s pomembnimi kulturnimi objekti, v bližini glavnega mestnega trga, številnih restavracij in priljubljenih klubov in kavarne gostom ponuja idealno mešanico sodobne arhitekture in brezčasne elegance.

Hotel Mepas ima 16 sob Classic in 56 Superior, od katerih so 4 posebej prilagojene za invalide. Elegantne in prostorne sobe Superior, velikosti 38-42 m2, vas bodo razveselile s kombinacijo sodobne tehnologije ter toplega in udobnega ozračja s pogledom na čudovito panoramo mesta Mostar. Izberete lahko enojne postelje ali zakonsko posteljo.

Sobe in apartmaji Hotela Mepas vas bodo še posebej razveselili s kombinacijo vrhunske elegance in udobja ter sodobne tehnologije: popolnoma klimatizirani z brezplačnim dostopom do WLAN in storitev HOME TV, opremljeni z veliko kadjo in prho, LCD TV, telefonom, sefom, mini barom, sušilcem za lase in pametnim vmesnikom za hiter dostop do recepcije. Vse sobe in apartmaji so opremljeni s kopalnim plaščem, copati in antialergijskimi blazinami.

Notranji bazen s pogledom na kristalno modro nebo, ekskluziven center Spa & Relax, sodobna telovadnica in kongresna dvorana ter sejne sobe, odlična gastronomska ponudba, s prostornimi sobami in apartmaji s pogledom na čudovito panoramo Mostarja - vse to in še več vas čaka v hotelu Mepas.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.