Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Slaven ali Slaven Annex - First minute, Selce, Hrvaška - 929 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom (stran morje) v annexu ali v dvoposteljni Standard sobi v hotelu za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 2. otrok...

Hotel Slaven ali Slaven Annex - First minute, Selce, Hrvaška - 929 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom (stran morje) v annexu ali v dvoposteljni Standard sobi v hotelu za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 2. otrok...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za družinski oddih je Crikveniška riviera popolna izbira, saj nudi ogromnoprednosti, kot so peščene in prodnate plaže ter športne in zabavne vsebine.Slikovito obmorsko mestece Selce, z več kot sto let turistične tradicije, vasvabi, da svoj oddih preživite v čudovitem in mirnem obkroženju, ob kakovostnihstoritvah Slaven. Hotel se nahaja blizu glavne plaže, okoli 500 m od središčaSelc in predstavlja odlično izbiro za družinski oddih.

Novo: v sezoni 2021 so bili vsi paviljoni popolnoma obnovljeni, vse sobe pa so opremljene s satelitsko TV, klimo in brezžičnim internetom.


V bližini hotela se nahaja plaža(prodnata in betonska), kjer lahko najamete ležalnike, senčnike, pedaline indruge rekvizite. Zabavate se lahko ob igri mini-golfa in namiznega tenisa,otroci pa bodo zagotovo uživali v raznih aktivnostih otroškega mesta. Zaljubitelje potapljanja pa je tukaj tudi potapljaški center. V skolpu hotela senahaja restavracija »Rokan« z veliko izbiro jedi po ugodnih cenah.

Selce so mestece z ohranjenim obmorskim videzom, ki jeleta 2002 osvojil prvo mesto v akciji Hrvaške turistične organizacije »Plavicvijet« kot najbolj urejeno turistično mesto na Jadranu. Razvita turističnaponudba vključuje restavracije, konobe in kavarne, številna kulturno-zabavnadogajanja, razne športne vsebine, urejene plaže in čudoviti lungomare, kipovezuje Selce in Crikvenico. V poletnih mesecih ste lahko priča številnimribiškim »feštam«, kjer boste doživeli vzdušje tipičnega obmorskega mesteca.Poleti sta Selce in Crikvenica povezana s turističnim vlakcem. Priporočamo vampanoramsko vožnjo ob morju. Blaga in prijetna klima omogoča športne aktivnostina odprtem skozi celo leto. Vsak ljubitelj športa bo našel nekaj zase: rokomet,košarka, odbojka, mali nogomet, tenis, namizni tenis, jadranje, plavanje,potapljanje, ribolov. Odpravite pa se lahko tudi na izlete v bližnja mesta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.