Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Cittar - Wellness oddih z dotikom preteklosti, Novigrad, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi (novi del hotela) za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Cittar - Wellness oddih z dotikom preteklosti, Novigrad, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi (novi del hotela) za 2 osebi, Zajtrk

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v kraju, ki združuje bogastvo preteklosti in prednosti sedanjosti. Družinski hotel Cittar, s tradicijo delovanja že četrt stoletja, vas bo navdušil s svojo podobo, saj je del hotela zgrjaen v samo mestno obzidje. 

Pravljičnemu tradicionalnemu ambientu so dodali novozgrajeni del z razkošnimi prenočišči in wellness centrom. Prijazno osebje se prilagodi vašim željam, da bo vaš dopust res nepozaben. Oddh v Hotelu Cittar je elegantno izhodišče za raziskovanje čarov Novigrada in Istre, privlačne dekoracije sob in nesporno udobje pa vas vabita na popolno sprostitev po zaključku dneva.
V novozgrajenem delu hotela se nahajajo dvoposteljne sobe Superior. Sobe imajo zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, mini bar, SAT TV, klimatsko napravo/ogrevanje in Wi-Fi.

Hotel ima tudi popolnoma nov Wellness & Beauty center. Razkošna zasnova prostora ter razkošje jacuzzija in notranjega bazena bosta poživila vaš duh in telo. Sprostite se lahko tudi v turški in finski savni, relax coni ali pa si privoščite masažo, lmanikuro ali nego obraza.

Raziščite Novigrad - Ljubka sprehajališča z borovci, obogatenimi z zvoki valov in zrakom, polnim omamnih vonjev rastlinja, odlično dopolnjujejo živahne mestne ulice, polne odličnih restavracij in lokalnih trgovin, ter poskrbijo za vaš dopust poln prijetnih vsebin.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.