Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Bellevue - Novo leto na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 778 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Grand Hotel Bellevue - Novo leto na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 778 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050m v hotelu Bellevue. Privoščite si oddihv naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodoposkrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!


Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste zzanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljowellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hoteluBellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo vbogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in vrazkošnem ambientu Ciproš.


Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje,delovne sestanke pa moti jutranje žvrgolenje ptic, tam kjer nam pogled skozivelika okna uhaja na vrhove dreves in zelene pašnike, tam vam za potrebe seminarjev,poslovnih srečanj, manjših sestankov, nudijo dve dvorani z vso potrebnotehnično opremo.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.