Trenutno na vas čaka 5770 ponudb

Hotel Europe - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 93 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Europe - Oddih v...

Hotel Europe - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 93 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Rezerviraj za 14,00 €

133,00 €
Cena
30%
Popust
40,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

93,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ta avstro-ogrska stavba, ki leži v osrčju Sarajeva, le nekaj korakov od turističnega starega mestnega jedra, pritegne pozornost s svojim razkošnim videzom.

Po vstopu v preddverje vsako bivanje v hotelu Europe poteka kot potovanje, ki ga vodi prijazno osebje. Pozdravila vas bo lahkotna glasba in privlačna notranjost, ki jo je vredno preučiti. Duh preteklosti je ohranjen v tradicionalnem delu hotela z okrašenimi dekorji, poslikanimi v preteklih letih, medtem ko je novi del izdelan v modernem slogu in ga odlikuje velika lepota.

Hotel Europe, v katerem so bivale najpomembnejše osebnosti iz Evrope in sveta, je že celo stoletje tiha priča zgodovine Sarajeva. Med obiskom Sarajeva so v tem hotelu bivali ugledni državniki in politiki, ugledni izvršitelji podjetij, filmske in televizijske osebe, umetniki in športniki.

Po 130-letni tradiciji je Hotel Europe povrnjen v prvotni sijaj in urejen v skladu z najvišjimi gostinskimi standardi. Celovita hotelska ponudba obsega 160 luksuzno opremljenih sob, 14 apartmajev, od tega 2 predsedniška, 5 popolnoma opremljenih konferenčnih dvoran, vrhunske storitve spa in wellness centra s fitnesom, bazenom, turško kopeljo, solariji, savnami in masažnimi sobami. Prepustite se razkošnemu ambientu in uživajte v izjemnem udobju prostornih sob in apartmajev Hotela Europe, opremljenih s kabelsko/satelitsko televizijo, mini barom, telefonom z direktno linijo in zasebno kopalnico s kadjo ali prho.

Z znamenito "Dunajsko taverno", restavracijo z vrhunskimi lokalnimi in mednarodnimi kulinaričnimi specialitetami ter slaščičarno "Mozart" z izvirnimi sladicami, bo Hotel Europe poživil vaš duh in vaše bivanje v Sarajevu naredil kot edinstveno doživetje, ki vam bo za vedno ostal v lepem spominu.

Lokacija

Vladislava Skarića 5
71000
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Europe - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 93 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk«