Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Laguna Parentium - Vrhunsko wellness razvajanje, Poreč, Istra, Hrvaška - 209 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi z balkonom za 2 osebi , Polpenzion

Hotel Laguna Parentium - Vrhunsko wellness razvajanje, Poreč, Istra, Hrvaška - 209 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Classic sobi z balkonom za 2 osebi , Polpenzion

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkusite luksuz, ki ga nudi eleganten hotel s 4 zvezdicami v Poreču! Izberite Hotel Parentium, ki se skriva v globoki senci borovcev v resortu Zelena, je prijetno zavetje za oddih s pogledom na zaliv, ki vas bo naravnost osupnil.

HotelParentium se nahaja na polotoku v naselju Zelena laguna, ki je od centra Porečaoddaljen le 5 kilometrov in je odprt skozi celo leto.

Hotel Parentium vsebuje368 sob opremljenih s telefoni in s televizijo (s satelitskimi programi) tersušilcem za lase. Bogato ponudbo hotelo dopolnjujejo klimatizirana restavracijas samopostrežnim bifejem, igralnica, nočni bar, taverna, kavarna, prodajalna sspominki, sejne sobe ter frizerski salon. Za sprostitev so na voljo ogrevan bazenz morsko vodo, jacuzzi, savna in fitnes center.

Ob terasi se nahajajo območje za sončenje in zunanji bazen z morsko vodo ter sprehajalnesteze, ki se nahajajo v prijetni senci, pod visokimi borovci ter urejenekamnite in prodnate plaže. Ker izpolnjuje visoke standarde varnosti inkakovosti morja, hotelska plaža Parentium ima mednarodno priznanje Modrazastava. V zalivu se nahaja tudi kvalitetno opremljena marina.

Classic soba: balkon, sušilnik za lase, TV, mini bar, kopalni plašč in copati, privatna kopalnica in WC, sef, klimatizacija.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.