Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Kestenovi dvori - Oddih na Opatijski rivieri, Lovran, Istra, Hrvaška - 58 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina, brisače in odeje

Apartmaji Kestenovi dvori - Oddih na Opatijski rivieri, Lovran, Istra, Hrvaška - 58 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina, brisače in odeje

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji „KESTENOVI DVORI“ se nahajajo v tihi in mirni vasici Oprić, nedaleč stran od kraja Lovran, v gozdnatem predelu, ki ga obkrožajo sto let stara kostanjeva drevesa, in s prečudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv. Tišina in mir ob ščebetanju veselih ptic na tem kraju so zagotovilo za popoln oddih.

Apartma tipa 2 + 2 v pritličju vsebuje dnevno sobo in 2 dodatni ležišči (v dnevni sobi, jedilnici, kuhinji). Površina bivalnih prostorov (dnevna soba, jedilnica ali kuhinja) je 12 m2, terase pa 15 m2. Vse sobe imajo ogrevanje, klimatsko napravo pa določeni prostori. Apartmaji imajo tudi satelitsko televizijo, možna pa je tudi uporaba računalnika z internetno povezavo.

Kuhinja vsebuje posodo za pripravo in serviranje hrane in pijače ter jedilni pribor, pečico, hladilnik, zamrzovalnik 50 l in aparat za kavo. Apartmaji v 1. nadstropju nimajo pečice.

Sobe vsebujejo 2 postelji, ena od njih je zakonska postelja, površina sobe pa je 15 m2. Apartmaji v 1. nadstropju imajo tudi teraso/balkon, površina sobe pa je 20 m2.

Vsebine v objektu: namizni tenis, naprave za vadbo, zunanji žar.

Oddaljenost od dodatnih storitev: 2 km od lekarne, 2 km od zdravstvenega doma, 2 km od menjalnice, 2 km od bencinske črpalke, 100 m od sosednje stavbe, 3 km od središča mesta, oddaljenost od trgovine z živili je 600 m.

Dodatne vsebine v neposredni bližini objekta: označene pohodniške poti, park, parki z otroškimi igrali, organizirani izleti z ladjo, izposoja koles, izposoja skuterjev, izposoja motornih čolnov.

Plaže: Do najbližje plaže 2500 m. Vrsta plaže: skalnate, prodnate in kamniti platoji. Oddaljenost od morja je 3 km.

"Prva dama", "Sankt Jakobi", "Abbazia", "Kraljica turizma" in "Biser Jadrana" so le nekatera od imen, ki jih pripisujejo elegantni Opatiji, dobro zaščiteni z zaledjem gozdnatih gričkov ter gore Učka, kjer se Istri pridružuje Kvarnerska riviera. Ko prispete v Opatijo, je idealen način za potešitev vašega apetita sprehod vzdolž opatijskega sprehajališča, imenovanega Lungomare, kjer lahko poskusite najrazličnejše specialitete v opatijskih restavracijah. V polsenci kostanjev, lovorov in borov vas opatijske klopce vabijo, da za trenutek sedete in tiho premišljujete ob Jadranu, kjer se v lesketanju morske sinjine Kvarnerskega zaliva orisujeta otoka Cres in  Krk.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.