Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DeLuxe jahta Andjela Lora - Biseri severnega Jadrana, Krk, Hrvaška - 1.290 EUR - 7x nočitev v spodnji kabini za 2 osebi (1 otrok do 14. leta brezplačno), Zajtrk

DeLuxe jahta Andjela Lora - Biseri severnega Jadrana, Krk, Hrvaška - 1.290 EUR - 7x nočitev v spodnji kabini za 2 osebi (1 otrok do 14. leta brezplačno), Zajtrk

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v križarjenju po kvarnerskih otokih zjahto DeLux Andjela Lora. Namenjeno vsem starostnim skupinam. Zabava, plavanje,zgodovina, dobra hrana, različne aktivnosti!

1. DAN:

Vkrcanje ob nedeljah naotoku Krk med 13:00 in 15:00 v majhnem romantičnem pristanišču Omišalj. Čepridete prej, se lahko kopate na eni od mirnih plaž, si ogledate staro mestnojedro ali pojeste sladoled v eni izmed najboljših slaščičarn na Jadranu pred ladjo.Po prijavi in ​​odhodu ladje okoli 14:00 vas bo posadka v znak pozornosti indobrodošlice pozdravila z lepo urejenimi lokalnimi specialitetami. Današnjavožnja s čolnom traja več kot 3 ure, kapitan pa se bo potrudil, da za vasizbere enega izmed številnih čudovitih zalivov otoka Cres, kjer boste imeli časza plavanje. Po vplutju v mesto Cres, sledi večerja na krovu in kratek sprehodskozi to romantično in zgodovinsko mesto. 

2. DAN:
Med zajtrkom vas ladja žepelje do mesteca Martinšćica. Če nameravate na teh počitnicah kolesariti, je tuprva priložnost, da se vozite kakih 20 kilometrov do Osorja. Če ste tu boljzato, da uživate v morskih čarih, vas ladja pripelje do Osorja, eneganajpomembnejših zgodovinskih mest na celotni jadranski obali. Tu srečamo tiste,ki so se odločili za kolesarjenje, s kosilom pa nadaljujemo vožnjo do MalegaLošinja, obvezno s kopanjem v enem od zalivov. Nočimo v Malem Lošinju. 

3. DAN:
Po zajtrku vas vodnikipopeljejo na ogled otoka Lošinj. Imate dovolj časa za spoznavanje najboljskrivnih krajev tega splošno znanega otoka, pa tudi za kopanje v enem izmedštevilnih zalivov. Med kosilom boste z ladjo odpluli v iskanju romantičnegaprenočišča. Večerja kot darilo gostom na krovu. 

4. DAN:
Zgodaj zjutraj odhod naotok Molat, kjer bomo naredili krajši kolesarski ogled in / ali lep sprehod pootoku. Spoznavanje njegove zgodovine in naravnih lepot ter kopanje v kristalnočistem morju. Po kosilu odplujemo do Zadra, kjer prespimo. 

5. DAN:
Jutranje križarjenje skopanjem v romantičnem zalivu. Po kosilu se lahko kolesarji izkrcajo na otokuPag in se podajo na nepozabno kolesarsko pot, ki jim bo pokazala, kako močna jelahko burja. Z ladjo se spet srečajo v Lunu, kjer se nahaja najstarejši oljčninasad na Hrvaškem. Popoldne se boste odpravili na otok in do mesta Rab, eneganajlepših mest na hrvaški obali, kjer boste prenočili.

6. DAN:
Po zajtrku imatepriložnost spoznati otok Rab. Kolesarji s svojim vodnikom, drugi pa se lahkopridružijo drugemu vodiču, ki bo z veseljem razkril vse skrivnosti tegaedinstvenega otoka. Popoldne prevoz na otok Krk z obveznim kopanjem v enem odzalivov Rab ali Krk, preden pridete do glavnega mesta otoka Krk, kjer bosteprenočili. 

7. DAN:
Po zajtrku boste spetlahko spoznali Zlatni otok, na primer najožjo ulico na Vrbniku, lahko pa tudiokušali izredna vina Žlahtine. Vrnete se na ladjo na kosilo. Zadnje križarjenjevas popelje nazaj v Omišalj, kjer vas čaka kapitanova večerja, kot zadnji deldarila za to posebno križarjenje. Ta večer se lahko poslovite od vodnikov inposadke.

8. DAN:Po sledi zajtrku izkrcanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.