Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adriatic Cruise - Križarjenje iz Krka z zagotovljenim parkiriščem, Krk, Hrvaška - 567 EUR - 7x nočitev na ruti Krk - otok Vis - Krk, Namestitev na ladji Supreme kategorije, v podpalubju s kopalnico, klimo in LCD televizorjem za 1 osebo

Adriatic Cruise - Križarjenje iz Krka z zagotovljenim parkiriščem, Krk, Hrvaška - 567 EUR - 7x nočitev na ruti Krk - otok Vis - Krk, Namestitev na ladji Supreme kategorije, v podpalubju s kopalnico, klimo in LCD televizorjem za 1 osebo

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste pripravljeni na pravo morsko pustolovščino? Bi radi izvedeli, kaj pomeni resnično uživati ​​v življenju? Pridite, pozdravite veter in morsko pustolovščino! Ni ladje ali potnika, ki se ne bi obrnil in si ogledal te čudovite, razkošne preprosto prekrasne jahte! Navdušile vas bodo udobne kabine, ki so urejene po najnovejših svetovnih standardih. Odplujte na morsko dogodivščino!

Ekvator lahko sprejme do 36 potnikov s 7 člani posadke, ki v celoti skrbijo za vašo varnost. Vsi člani posadke so bili cepljeni in na krovu se izvajajo vsi standardi kakovosti in postopki, povezani s COVID-19, vsaka kabina na krovu pa ima svoje ločeno prezračevanje, ločeno od drugih kabin in prostorov na krovu.

https://youtu.be/Q_QFlEG0lTI

PROGRAM POTOVANJA
(Z-zajtrk, K-kosilo, večerja dobrodošlice VD, VK-večerja kapitana)

1. dan KRK PRIHOD, sobota (VD)
Vkrcanje na ladjo je možno od 15. ure dalje v pristanišču Krk, za vas pa je organiziran prevoz od parkirišča do ladje. Namestite se v kabini in se sprostite pred večerjo dobrodošlice. Nočitev v Krku.

2. dan KRK - ZADAR, nedelja (Z, K)
Jutranja plovba do Zadra ob uživanju zajtrka in sončenju na krovu, predviden pa je postanek za kopanje v enem izmed čudovitih zalivov. S kosilom na krovu odplujete do Zadra, ki je bil stoletja glavno mesto Dalmacije, danes pa središče severne Dalmacije. Zadar je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, prva hrvaška univerza (ustanovljena leta 1396), mesto, znano po številnih košarkarjih, tradicionalni mediteranski kuhinji in edinstvenih morskih orglah. Predlagamo, da se popoldne pridružite ogledu mesta z lokalnim vodnikom, večer pa je prost za samostojno raziskovanje in ogledovanje Zadra.

3. dan ZADAR - VODICE (izlet v Narodni park Krka - neobvezno) - PRIMOŠTEN, ponedeljek (Z, K)
Zgodaj zjutraj se boste odpravili v smeri Vodic, kjer imate priložnost pridružiti se izletu v narodni park Krka (doplačilo). Na poti do Vodic boste uživali v kopanju v enem od zalivov otoka Murter in kosilu na krovu. Gostje, ki se izletu v Narodni park Krka ne bodo pridružili (z avtobusom iz Vodic), bodo z ladjo nadaljevali do Primoštena z dodatnim postankom za kopanje. Primošten je majhen slikovit kraj med Šibenikom in Trogirjem, v osrednjem delu jadranske obale, obdan s sedmimi otoki. Kraj je ohranil mediteransko vzdušje in vse značilnosti srednjeveškega sredozemskega ribiškega mesta, kar se še posebej pozna v ozkih ulicah in natrpanih hišah v starem mestnem jedru. 

4. dan PRIMOŠTEN - TROGIR - HVAR, torek (Z, K) 
Zjutraj odplujete proti Trogirju, kjer se lahko po zajtrku pridružite organiziranemu ogledu mesta. Med kosilom odplujete do Hvara, najbolj priljubljenega otoka na Jadranu in zbirališča mednarodnega letalskega sklopa. To očarljivo mesto z 8 stoletji staro arhitekturo ima slikovite ulice in prvo javno gledališče v Evropi (starejše od gledališča Shakespeare v Veliki Britaniji). Vaš večer je prost za odkrivanje mesta ali večerjo v eni izmed številnih dobrih restavracij.

5. dan HVAR - KOMIŽA (VIS), sreda (Z, K)
Zgodaj zjutraj zapustimo Hvar in zaplujemo proti Modri ​​jami (neobvezno), čudovitemu naravnemu pojavu na otoku Biševo pred mestom Komiža. Ker so včasih vremenske razmere lahko zelo nepredvidljive, bo možnost našega obiska odvisna od teh razmer, vendar boste pravočasno obveščeni. Nadaljujemo plovbo proti Komiži z odmorom za kopanje in kosilo na krovu. Komiža se nahaja v globokem zalivu na zahodni strani otoka Vis pod 600 metrov visoko goro Hum. Je tipična sredozemska vas, ki privablja turiste s čudovitimi plažami in ozkimi cestami ter hišami, natrpanimi okoli pristanišča. Komiža je bila vedno ponosna na svojo ribolovno zgodovino, vse to si lahko najdete v Ribiškem muzeju, ki se nahaja v starem beneškem stolpu na promenadi (rivi), edinem na Hrvaškem. 

6. dan KOMIŽA (VIS) - KORNATI - SALI (DOLG OTOK), četrtek (Z, K, KV)
Zjutraj plovba do narodnega parka Kornati z zajtrkom na krovu. Nacionalni park pokriva približno 220 km2 in vključuje 89 otokov, otočkov in grebenov ter približno 238 km dolgo obalo. Med križarjenjem po Kornatih bo na voljo odmor za plavanje. Kosilo bo na krovu, popoldne pa se plovba nadaljuje do turistične in ribiške vasice Sala na Dugem Otoku. Sali se omenja v 12. stoletju, poimenovan je po solinah in je danes priljubljena destinacija za potapljače. Nocoj uživajte na kapitanski večerji na krovu.

7. dan SALI (DOLGI OTOK) - RAB, petek (D, R)
Danes plujete proti končnemu cilju - Rabu, enemu najlepših jadranskih otokov s čudovitimi peščenimi plažami. Leta 1936 sta se angleški kralj Edward VIII in Wallis Simpson s svojo jahto Nahlin zasidrala v pristanišču Rab in obiskala staro mestno jedro. Uživajte v odmoru za kopanje in kosilu med plovbo do Raba. V poznih popoldanskih urah boste prispeli na Rab in za vas bo organiziran ogled zgodovinskega središča mesta z lokalnim vodnikom. Nočitev na Rabu. 

8. dan RAB - KRK ODHOD, sobota (D)
Zgodaj zjutraj plovba z Raba na Krk. Po zajtrku je čas za izkrcanje z ladje. Želimo vam srečno vrnitev domov ali prijetno nadaljevanje počitnic.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.