Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Fantastično križarjenje na ladji Kažimir ali Kruna mora, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 464 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Zadar - Vodice - slapovi Krke - Šibenik - Rogoznica - otok Brač - Omiš - Split - Primošten...

Fantastično križarjenje na ladji Kažimir ali Kruna mora, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 464 EUR - 8-dnevno križarjenje z ladjo po ruti: Zadar - Vodice - slapovi Krke - Šibenik - Rogoznica - otok Brač - Omiš - Split - Primošten...

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste pripravljeni na pravo morsko pustolovščino? Bi radi izvedeli, kaj pomeni resnično uživati ​​v življenju? Pridite, pozdravite veter in začnite svojo morsko pustolovščino! Ni ladje ali potnika, ki se ne bi obrnil, da bi si ogledal te razkošne, preprosto čudovite jahte! Navdušile vas bodo udobne kabine, ki so urejene po najnovejših svetovnih standardih.

(Z-zajtrk, K-kosilo, VD-večerja dobrodošlice, KV-kapitanov večer)

PROGRAM POTOVANJA

1. dan: ZADAR - VODICE, sobota (VD)
Vkrcanje od 11:30 do 13:00 v pristanišču Zadar. Če se v Zadar pripeljete z lastnim avtomobilom od 10.00 najkasneje do 12.00 v pristanišče in direktno na svoj čoln. Tu lahko odložite svojo prtljago. Predstavniki ladij vam bodo pomagali odpeljati prtljago do ladje, ki bo ostala na krovu, dokler kabine ne bodo pripravljene za namestitev, ob 11.30. Nato lahko avto odpeljete v garažo, rezervirano za goste I.D. Rive Tours in se do pristanišča vrnete peš (približno 700 m). Po vkrcanju vas bodo na ladji predstavniki pozdravili s pijačo dobrodošlice, srečali boste posadko in spremljevalce. Po malici za kosilo se boste odpravili na enega izmed številnih otokov, kjer se boste prvič osvežili v morju. Plovba se nadaljuje proti Vodicam, urejenemu turističnemu kraju. Po večerji na krovu lahko preživite večer s kozarcem vina v eni izmed prijetnih gostiln ali tavern. 

2. dan: VODICE - KRAKOVODOVOD - ŠIBENIK - ROGOZNICA, nedelja (Z, K) 
Nekaj ​​kilometrov južneje ladja zapusti Jadransko morje in vstopi v ustje reke Krke. Pluje proti toku in se zasidra v Skradinu, blizu znamenitih slapov Krke. V Narodni park vas bodo peljali manjši čolni. Obiskali boste Skradinski Buk, najslavnejši slap. Vstopnica za narodni park, ki vključuje vožnjo z ladjo, stane približno 15 evrov (od junija do septembra približno 27 evrov), plačilo na vhodu. Po vrnitvi na Jadransko morje se boste ustavili v Šibeniku. Po krajšem sprehodu skozi staro mestno jedro se ladja približa Rogoznici, prijetni turistični in ribiški vasici, kjer sledi nočitev.

3. dan: ROGOZNICA - OTOK BRAČ, ponedeljek (Z, K)
Na ta dan boste pluli proti slikovitemu obalnemu mestecu Bol, ki leži na otoku Brač. Spoznali boste eno najlepših plaž ob Sredozemlju - Zlatni rat. Imeli boste čas za kopanje in sončenje, preden bo ladja pripeljala do pristanišča Bol, kjer boste prenočili.

4. dan: OTOK BRAČ - OMIŠ - SPLIT, torek (Z, K)

Današnja prva postaja je Omiš, slikovit kraj na celini. Omiš ima privilegiran obalni položaj, nahaja se namreč ob ustju reke Cetine. Uživajte v kosilu na krovu in ne zamudite priložnosti za raziskovanje tega ljubkega kraja, polnega kavarn, barov in čudovitih plaž. Lahko se odpravite tudi na rafting po reki Cetini ali triurno zipline avanturo nad kanjonom. Zipline je sestavljen iz osmih jeklenic v skupni dolžini 2100 m (rezervacija in plačilo na kraju samem). Sledi plovba do Splita, naslednjega pristanišča. To mesto je staro 1700 let in je bilo nekoč palača rimskega cesarja Dioklecijana, danes pa je pod zaščito Unesca. Po vodenem sprehodu skozi mesto imate preostanek večera za raziskovanje mesta in uživanje v živahnem mediteranskem vzdušju na znameniti splitski rivi. Nočitev v splitskem pristanišču. 

5. dan: SPLIT - PRIMOŠTEN - OTOK ZLARIN, sreda (Z, K)
Po kopanju v enem od čarobnih zalivov ob celini ali ob otoku Drvenik boste obiskali Primošten, slikovit kraj, ki se nahaja na hribu na majhnem otoku, povezanem s celino. Zvečer pa ladja plove nazaj na otoke v pristanišče Zlarin, zasidra se ob majhni ribiški vasici na istoimenskem otoku.

6. dan: OTOK ZLARIN - NARODNI PARK KORNATI - ZADARSKI ARHIPELAG, četrtek (Z, K, KV)
Irski pisatelj George Bernard Shaw je Kornate opisal z besedami: "Na zadnji dan stvarjenja je Bog hotel kronati svoje delo in Kornate ustvaril iz solz, zvezd in diha." Čudovita pokrajina, nešteto majhnih in velikih otokov, turkizno morje, poskrbi da so Kornatski otoki res pravi raj na zemlji. Potovali boste po celotni dolžini Kornatov in pripluli v zaliv na severnem koncu otoka, kjer bo možnost za plavanje. Nočitev v enem izmed pristanišč Dugega otoka ali na bližnjem otoku.

7. dan: ZADARSKI ARHIPELAG - ZADAR, petek (Z, K)

Pred vrnitvijo v Zadar sledi postanek v enem izmed številnih zalivov, da se zadnjič osvežite v Jadranskem morju. V Zadru vas bo lokalni vodič popeljal na sprehod skozi impresivno staro mestno jedro, obdano s širokimi stenami. Pokazal vam bo glavne znamenitosti, kot so Rimski forum, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazije, svetovno znane instalacije Morske orgle, katerih melodijo ustvarjajo izključno valovi. Nočitev v Zadru.

8. dan: ODHOD ZADAR, sobota (Z) Po zajtrku izkrcanje do 9:00

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.