Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

A&O Hotels Praga, Praga, Češka - 65 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk 

A&O Hotels Praga, Praga, Češka - 65 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk 

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite čudovito Prago! Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmed najlepših mest na svetu.

Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to je Praga. Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostala v trajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojo arhitekturo, vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašem spisku potovanj, saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlův most), Vaclavov trg (Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo za vedno ostale v vašem spominu.

A&O Prag Rhea se nahaja le 3 minute stran od najbližje tramvajske postaje. S svojo osrednjo lokacijo je odlično izhodišče za raziskovanje mesta - tako za skupine kot za družine ali pare. Vse sobe v hotelu A&O Prague Rhea sofunkcionalno opremljene in vključujejo televizijo, lastno kopalnico s prho intoaletne izdelke. A&O Prague Rhea gostom ponuja bogati samopostrežnizajtrk. Na voljo so parkirišča za avtomobile proti doplačilu. Na ta način si lahko zagotovite brezskrben prihod z avtomobilom ali z javnim prevozom, s katerim lahko enostavno pridete do hotela. Hotel ponuja delovne mize v preddverju, popolnoma opremljeno kuhinjo za goste in prijeten zunanji del. V preddverju in baru lahko uživate tudi v satelitski televiziji, ki predvaja različne športne kanale.

A&O Prague Metro Strizikov se nahaja vokrožju Strizkov in je od podzemne postaje Strizkov oddaljena le 5 minut. Odhotela do središča mesta je le 15 minut. Z osrednjo lokacijo lahko do hostlaenostavno pridete z avtomobilom, avtobusom, vlakom ali drugim javnim prevoznimsredstvom, zaradi česar je odlično izhodišče za izlete v „zlato mesto“. A&OPrag Metro Strizkov poleg udobnih sob ponuja tudi sodobne skupne prostore zadelo. Preddverje in bar z brezplačnim brezžičnim internetom zagotavljatasproščeno vzdušje. Poleti se zelenica okoli hotela spremeni v pivski vrt ssenčniki,klopmi in dobro ohlajenimi pijačami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.