Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

10x zobna ščetka z bambusovim ročajem

10x zobna ščetka z bambusovim ročajem

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


.

Zakaj uporabljati okolju prijazno zobno ščetko?

Vsako leto na odlagališčih konča približno 50 milijonov kg plastičnih zobnih ščetk. Ta plastika lahko traja tudi 1000 let, da se razpade. V teh letih plastika pušča v okoliško zemljo ter onesnažuje planet. Izbira okolju prijazne zobne ščetke pomeni, da lahko pomagate zmanjšati količino plastike, ki obstaja, in spremenite planet v bolj zelen kraj za življenje.


Zakaj izbrati bambusovo zobno ščetko?
Za čiščenje zob je nujno uporabiti dvakrat na dan zobno ščetko. Uporaba bambusove zobne ščetke pomeni, da lahko to počnete, ne da bi škodovali svett okoli sebe. Bambusove zobne ščetke so biološko razgradljive, zato so popolnoma prijazne do narave. Ko ščetkate, ščitite zobe in planet. Ta paket vsebuje 10 bambusovih zobnih ščetk, tako da jih imate dovolj za vso družino. Ko se ščetine izrabijo in morate zobno ščetko zamenjati, lahko ročaj še vedno uporabljate kot mešalno palico ali kot marker na vrtu. To recikliranje pomaga ohranjati okolju prijazno naravo teh zobnih ščetk.


Ali so bambusove zobne ščetke sanitarne?
Bambusove zobne ščetke so prav tako sanitarne kot plastična zobna ščetka, morda celo bolj sanitarne. Bambus se naravno upira vodi in je protimikroben, zaradi česar mikroorganizmi težko ostanejo na bambusovi zobni ščetki.


Kako dolgo trajajo bambusove zobne ščetke?
Kot za vsako zobno ščetko, je priporočljivo, da zobno ščetko zamenjate vsake 3 mesece. Po običajni obrabi se vaše ščetine začnejo obrabljati in ustvarjajo manj učinkovito zobno ščetko. Klinične študije kažejo, da obrabljena zobna ščetka odstrani manj oblog kot nova zobna ščetka. Vaša zobna ščetka ustvarja veliko število bakterij, zato zdrava pamet priporoča tudi zamenjavo zobne ščetke vsake 3 mesece. Dobro je tudi zamenjati zobno ščetko po preboleli bolezni.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

*POŠTNINA

Poštnina ni vključena v ceno in znaša 4,00 € z ddv za pošiljanje na območju Republike Slovenije, poravnate jo po povzetju skupaj s plačilom paketa ali pa po predračunu v primeru plačila na TRR.

Izdelek bo odposlan v roku 1 delovnega dneva od naročila na naši spletni strani


Pošiljatelj:

Pikap d.o.o.

Viška cesta 69b

1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA
Kanglica za zalivanje QUENCH 1l
OMEJENA KOLIČINA