Trenutno na vas čaka 8147 ponudb

Anticelulitni vakumski aparat

Anticelulitni vakumski aparat

34%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prenosni sesalnik je najnaprednejša naprava za masiranje, zmanjšanje, oblikovanje in zožitev. Pri vakuumski masaži kombinirano delovanje sesanja, ki ga ustvari vakuum nad kožo, pomaga sproščati maščobne celice, zmanjšuje videz celulita in obnavlja čvrstost.

Masažni valji, ki so anatomsko oblikovani, nežno masirajo globoke plasti kože, da zmanjšajo maščobne obloge, oblikujejo kožo in zmanjšajo centimetre.

Uporabite ga lahko za zategovanje in izgubo rok, trebušne maščobe, pasu, stegna, celulita, nog itd. S sesanjem in sesanjem kože lahko kožo globoko spodbudite in pomagate gladiti ohlapno kožo ali obliko kože za trden in mlad videz ..

Zasnovan tako, da je primeren za uporabo v vašem domu. To je izjemno mehak, nežen masažer, ki ne poškoduje človeškega telesa.

Glavne prednosti te naprave so:

-Z razgradnjo maščob zmanjšuje celulit

-Oblikuje telo in naredi kožo elastično

-Izboljša čvrstost telesa

-Obnavlja utrujeno in suho kožo

-Pomaga spodbuditi pretok krvi v koži

Masažer ima funkcijo:

Vakuumska masaža:

Velika sesalna moč potegne kožo na vrh masažerja, močno mehansko vpliva na podkožje in preostale maščobne celice. Kožo gladi in učvrsti, pospeši cirkulacijo krvi in ​​limfe.

Masaža:

Masažni valji so zasnovani tako, da dodatno podpirajo mehansko delovanje zaobljenih robov masažnih konic. Projekcije vplivajo na globlje plasti kože in pospešujejo utrjevanje.

LED luči:

Svetlobni valovi, ki jih ustvarjajo rdeče LED, vgrajeni v glavni masažni modul, stimulirajo naravni kolagen in elastin, kar upočasnjuje proces staranja. Koža postane bolj gladka in svetlejša.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Sensilab steklenička
-55%
OMEJENA KOLIČINA

Sensilab steklenička

19,99€ 8,99€ Odpri
Hepafar forte PREMIUM 3+3 GRATIS
-50%
OMEJENA KOLIČINA