Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Popolno polnilo za vaše obrvi! - 66 % na 3x štiritočkovni vodoodporni svinčnik za obrv, na voljo v 4 barvah: temno rjavi, rjavi, sivi ali črn. Poštnina je brezplačna.

Popolno polnilo za vaše obrvi! - 66 % na 3x štiritočkovni vodoodporni svinčnik za obrv, na voljo v 4 barvah: temno rjavi, rjavi, sivi ali črn. Poštnina je brezplačna.

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolno polnilo za vaše obrvi! Pravi svinčnik za obrvi za obstojne učinke.
Vodoodporni štiritočkovni svinčnik za obrvi zapolni obrvi z naravnimi potezami dlačic, ki trajajo do 24 ur.

Prednosti:
Popolnoma definirane naravne obrvi še nikoli niso bile lažje! Svinčnik za obrvi s štirimi kraki, vodoodporen in z edinstvenim dizajnom, ima posebno večkrako konico, ki naredi naravni videz dlačicam podobnih obrvi. Dolgotrajna formula zagotavlja obstojnost do 24 ur.

Uporaba:
Korak 1. Vedno nanesite štiritočkovni vodoodporni svinčnik za obrvi na čiste obrvi in ga uporabite pred nanosom drugih ličil za obraz. Korak 2. Svinčnik postavite pod kot in z majhnimi počasnimi premiki narišite dlačicam podobne poteze od dna obrvi do konice. Ponovite po želji, da povečate intenzivnost.
Korak 3. Če želite nasičiti konico štiritočkovnega svinčnika za obrvi, držite pero obrnjeno navzdol 5 sekund ali pa konico nežno podrgnite po čistem robčku, preden nadaljujete z nanašanjem.

NARAVNI 3D VIDEZ - Svinčnik postavite pod kot in do konice obrvi narišite dlačicam podobne poteze. Za večjo intenzivnost ponovite po želji. Štiritočkovni vodoodporni svinčnik za obrvi riše obrvi kot 3D naravne dlačice.

Vodoodporen in enostaven za čiščenje - tekočina iz štiritočkovnega vodoodpornega svinčnika za obrvi je vodoodporna in enostavna za čiščenje. Ne drgnite obrvi premočno.
 
DOLGOTRAJEN UČINEK - Dolgotrajna formula zagotavlja obstojnost do 24 ur brez packanja.

POMEMBNO OPOZORILO: Ko ga NE uporabljate, naj bo svinčnik tesno zaprt in shranjen s konico navzdol, da preprečite njegovo izsušitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Serum C15 Booster 3 kosi
-22%
OMEJENA KOLIČINA

Serum C15 Booster 3 kosi

179,91€ 139,97€ Odpri
Naravni čistilni gel za obraz 200ml
OMEJENA KOLIČINA
Naravno intimno milo 200 ml
OMEJENA KOLIČINA