Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA za obisk NOVEGA escape rooma Masažni salon Fantazija v Ljubljani za 2-6 oseb! Rešite skrivnost najbolj sexy slovenske sobe pobega!

SUPER CENA za obisk NOVEGA escape rooma Masažni salon Fantazija v Ljubljani za 2-6 oseb! Rešite skrivnost najbolj sexy slovenske sobe pobega!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najbolj sexy slovenski escape room! 

Skozi vrata detektivske agencije sumljivega slovesa, je vstopil znan, poročen slovenski podjetnik. Obupan nam je zaupal svojo zgodbo, ki nas je, kljub temu, da smo vajeni marsičesa, osupnila. 
Pokazal je elektronsko pošto, ki jo je prejel pred nekaj dnevi, v njej pa še kup fotografij in celo video posnetek, ki zelo nazorno prikazujejo, kako uživa na erotični masaži.
Seveda to ne bi bilo nič takšnega, če ne bi imel v predporočni pogodbi s svojo ljubosumno ženo jasno zapisano, da so tovrstne aktivnosti prepovedane in štejejo kot varanje. 
V nasprotnem primeru vsa lastnina, ki jo je ustvaril, vključno z njegovim uspešnim podjetjem, pripade njej … Zahteva izsiljevalca je jasna:  »Plačaj sto tisoč evrov, ali pa slike in posnetki pridejo v javnost.«
Takoj mu je jasno, kje so fotografije nastale, a nima poguma, da bi kontaktiral lastnika salona in ga s tem seznanil, saj mu je bilo v pismu zagroženo, če komurkoli pove, gre dokazno gradivo takoj v javnost.
Razkrinkajte izsiljevalca in se dokopljite do vročih fotografij in posnetkov, preden pride naslednja stranka. 
Časa imate samo 60 minut …


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.