Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Učinkovita medota učenja! - 97 % na 12-mesečni online tečaj angleškega jezika, pri BLC4U! Po zaključenem tečaju prejmete certifikat in poročilo o napredku!

Učinkovita medota učenja! - 97 % na 12-mesečni online tečaj angleškega jezika, pri BLC4U! Po zaključenem tečaju prejmete certifikat in poročilo o napredku!

98%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izboljšajte svoje znanje angleščine kar od doma!

Opravite kratek test in ugotovite, katera stopnja je najprimernejša za vas. Vsak posamezen tečaj ponuja orodja, s katerimi boste izboljšali svoje znanje angleškega jezika:
Pogovor - praktični primeri iz resničnega življenja v situacijah, ki vključujejo nakupovanje, obisk zdravnika, rezervacijo hotela, poslovni pogovor, itd.
Simulacije - simulacija dialogov v angleškem jeziku, tako da boste lahko komunicirali in pravilno odgovarjali na vprašanja iz vsakdanjega življenja.
Članki in dialogi - pripravljenili so jih učitelji iz angleško govorečih držav.
Testi - s katerimi boste ugotovili, koliko ste se že naučili in ali ste že pripravljeni na naslednjo stopnjo.
Teoretične vaje - tu boste spoznali angleško slovnico. Vse informacije s tega področja vam bodo na voljo ves čas on-line tečaja.
Pisma, e-maili, faxi - primeri v praksi.
Poročili o napredku - prejeli boste podrobno poročilo o vašem študiju in znanju, tako da boste seznanjeni s tem, kako ga lahko nadgradite.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.