Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 50 % na 90-minutno razvajanje v terapevtsko-negovalnem in sprostitvenem salonu Sijaj lepote: terapevtska masaža hrbta s pritiskom na trigger točke (30 min) + nega obraza z ultrazvočnim čistilcem (60 min)!

- 50 % na 90-minutno razvajanje v terapevtsko-negovalnem in sprostitvenem salonu Sijaj lepote: terapevtska masaža hrbta s pritiskom na trigger točke (30 min) + nega obraza z ultrazvočnim čistilcem (60 min)!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


LEPOTA PRIHAJA OD ZNOTRAJ, V SALONU SIJAJ LEPOTE JO NEGUJEJO OD ZUNAJ 
V prostorih Sijaj lepote, boste svojemu telesu podarili popolno nego ter občutek lahkotnih misli. V prijetnem vzdušju vaš čaka izjemno prijazno in strokovno izpopolnjeno osebje, katero bo poskrbelo, da se sprostite in zapustite salon zadovoljni ter polni samozavesti. Salon je opremljen s sodobnimi visoko učinkovitimi kozmetičnimi pripomočki, kateri zagotavljajo varno ter učinkovito uporabo. 

TERAPEVTSKA MASAŽA TELESA S PRITISKOM NA TRIGGER TOČKE 
Trigger terapija je za razliko od drugih rahlo boleča, vendar zelo učinkovita pri odpravljanju bolečin, napetosti v predelu hrbtenice (išias in vratna hrbtenica), ramen in rok, sindromu karpalnega kanala. Pri trigger terapiji, gre za manualne tehnike, kjer v specifičnih točkah v mišici odpravljamo bolečine.  

NEGA Z ULTRAZVOČNIM ČISTILCEM
Do lepše kože, lahko pridete  brez bolečega stiskanja mozoljev, ogrc ter aken. Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne, mozolji ter ogrci se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Po končani negi, koža ni ziritirana, poškodovana ali vneta, temveč lepo očiščena. Nega je primerna za vse vrste kože, še posebej za tiste ljudi, ki ne marajo vapozona in bolečega stiskanja.

Pri samem postopku se uporablja 100% NARAVNA, 100% STERILNA, 100% UČINKOVITA NEOVITA COSMETICS, proizvedena v Nemčiji. Neovita temelji na rezultatih revolucionarnih raziskav naravnih sestavin in je alternativa običajnim izdelkom za nego kože. Izdelki so rezultat najsodobnejših tehnologij in so oblikovani z najbolj učinkovitih in inovativnih sestavin. Vsi izdelki so pakirani sterilno in zagotavljajo popolno odsotnost kakršnihkoli konzervansov, kot so umetna barvila, peg-emulgatorji, mineralna in silikonska olja …


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.