Trenutno na vas čaka 5497 ponudb

- 64 % na skalarno bioenergijsko kvantno ogrlico za povečanje energije, zdravja in dobrega počutja! Poštnina je brezplačna.

- 64 % na skalarno...

- 64 % na skalarno bioenergijsko kvantno ogrlico za povečanje energije, zdravja in dobrega počutja! Poštnina je brezplačna.

41,91 €
Cena
64%
Popust
27,01 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

14,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V vsakdanjem življenju smo povezani z veliko komunikacijskimi napravami kot so radio, televizija, mobilni telefon in še z veliko drugimi elektromagnetnimi napravami, ki neprestano pošiljajo in prejemajo signale na različnih frekvencah. Normalno človeško oko ne more videti teh valov, vendar, kot je znanost dokazala, obstaja nekaj stranskih učinkov na naše telo. Lahko smo utrujeni, z glavobolom, bolečine, pritiski v očesu ali pa se počutite neprijetno.
Ta obesek je ustvarjen iz lave in nano-tehnologije, ustvarjen s pomočjo japonske tehnologije, ki pomaga telesu v boju proti škodljivim sevanjem in deluje kot zaščita pred elektromagnetnimi frekvencami (EMF).
Telesu bo podana obnovljena energija, ki bo pomagala pri ohranjanju splošnega zdravja in dobrega počutja.

Negativni ioni izboljšajo naše počutje, asmatikom in alergikom znižajo raven histamina brez stranskih učinkov. Za vse nas je blagodejno znižanje stresnega hormona, če vdihavamo negativne ione, s čimer uravnavamo tudi krvni tlak, srčni utrip, izboljšamo koncentracijo, učenje, vitalnost, spanje. Iz zraka pa odstranijo vse neprijetne vonjave, bakterije, viruse, prah, cigaretni dim, iztrebke pršic ter so odlična preventiva pred prehladi.

Lokacija

Ulica kneza Koclja
2000 Maribor
Slovenija

Partnerska ponudba - 1nadan.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »- 64 % na skalarno bioenergijsko kvantno ogrlico za povečanje energije, zdravja in dobrega počutja! Poštnina je brezplačna.«