Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zapolnjevanje gub s 100% naravnih serumom hialurona! - 83 % na 2x HIALURONSKI FILER BREZ IGLE (po 2,5 ml) v Studiu Nice v Zagrebu. Popolnoma neboleč 45-minutni tretma lahko ima TAKOJŠEN učinek, ki traja do 12 mesecev! Tretmaji se...

Zapolnjevanje gub s 100% naravnih serumom hialurona! - 83 % na 2x HIALURONSKI FILER BREZ IGLE (po 2,5 ml) v Studiu Nice v Zagrebu. Popolnoma neboleč 45-minutni tretma lahko ima TAKOJŠEN učinek, ki traja do 12 mesecev! Tretmaji se...

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hialuronski filerji brez igle - 100% naravni in neboleči!  
V tej odlični ponudbi vam je na voljo izjemni eliksir mladosti! Studio Nice vam predstavlja revolucijo v pomlajevanju – hialuronski filer brez igle!  
Tretma se priporoča za vse tipe kože, izvaja pa se z aparatom, s katerim se v kožo hkrati vbrizgavajo kisik in posebni hialuronski filerji. Gre za 100% naravne filerje blagovne znamke Magic Crystals. Naravni filer hitreje prodira skozi kožo, se lažje razgrajuje, koza ga bolje prenaša in delovati začne takoj.  
Učinek je neverjeten in takoj viden.  Cilj tretmaja je oksigenacija in regeneracija kože, sam treba pa je prijeten in popolnoma neboleč. Postopek zajema vbrizgavanje velike količine kisika, ki kožo obnavlja in izboljša mikrocirkulacijo. Filer se vbrizga pod pritiskom 6 barov.

Izjemni rezultati se dosegajo na problematični koži z aknami, saj vnetje izgine že po prvem tretmaju. To je prednost 100% naravne kozmetike, ki je najbolj kompatibilna z našo kožo, kar je tudi razlog za tako dobre rezultate.

Tretma se izvaja v nekaj fazah:
✸ odstranjevanje ličil s tonikom
✸ globinsko čiščenje obraza z encimskim pilingom
✸ odpiranje por
✸ nanos anti-age seruma
✸ vbrizgavanje filerja
✸ nanos anti-age maske, da se filer obdrži pod kožo
✸ zaščitna krema  

Glede na stanje kože in želeni učinek se uporabljajo različni filerji:
✦ Eye rescue filerji (beljenje madežev in peg na obrazu) 
✦ Anti age filer (zapolnjevanje gub, pomladi in revitalizira kožo)
✦ Skin relief filer (vidno vrača pH vrednost kože obraza) – priporoča se osebam, ki veliko časa preživijo v zaprtih prostorih in imajo t.i. “menedžersko kožo”
✦ Akne filer (uravnoteži prekomerno izločanje sebuma na koži obraza)
✦ Winner filer (vitaminska bomba, vidno zmanjša gube in drobne brazgotine na obrazu)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.