Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ROOMBA 976 ROBOTSKI SESALNIK

ROOMBA 976 ROBOTSKI SESALNIK

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


iRobot Roomba 976, z WiFi povezan robotski sesalnik z močno dvojno gumijasto krtačo za dvigovanje umazanije za različne površine – Navigacija za več sob – Se napolni in nadaljuje delo – Idealno za hišne ljubljenčke – Združljiv s tehnologijo Imprint ™Link – Tehnologija za zaznavanje umazanije Dirt Detect – 3-stopenjski sistem čiščenja – Personalizirani predlogi – Združljivost glasovne pomoči

· 5X močnejše sesanje* omogoči močno čiščenje in napredno navigacijo, da sesalnik lahko opravi svoje delo.
*V primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije.

·  iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba, Braava ali oboje, vaša tla dobijo posebno nego, ki jo potrebujejo.

·Umazanija zadene prah – Izkusite celovito čiščenje z zmogljivim čistilnim sistemom, ki povleče umazanijo, usedline in dlake hišnih ljubljenčkov, od koder koli se skrijejo.

· Navigacija na naslednji stopnji – Z vrhunsko navigacijo vSLAM® robotski sesalnik Roomba® 976 mapira vaš dom za navigacijo v urejenih in učinkovitih linijah, kar za seboj pušča čista tla. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, da bi zagotovila, da bo delo opravljeno.

·Pripravijo predloge, ki vam lahko koristijo – Naši roboti se naučijo, na kak način najraje čistite, in vam dajejo personalizirane predloge za samodejni urnik čiščenja ali predlagajo čas, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, kot so letni čas odpadanja dlak hišnih ljubljenčkov ali sezone alergij.

·Ponovno začne tam, kjer je ostal – Naši roboti vedo, kdaj se morajo napolniti, in se nato vrnejo tja, kjer so ostali.

· Očiščeno, ne da bi mignili s prstom – 976 čisti vašo hišo na zvok vašega glasu z združljivostjo glasovne pomoči prek naprav Google asistentom in Alexa.
*Deluje z napravami, ki podpirajo Google Home in Alexa.
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google, LLC.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

B5T69233 SUšILNI STROJ BEKO
-12%
OMEJENA KOLIČINA

B5T69233 SUšILNI STROJ BEKO

669,99€ 589,59€ Odpri
B3T68230 SUšILNI STROJ BEKO
-12%
OMEJENA KOLIČINA

B3T68230 SUšILNI STROJ BEKO

569,99€ 501,59€ Odpri
B5WFU78415WB PRALNI STROJ BEKO
-12%
OMEJENA KOLIČINA
CSOEH10A2TE-S SUŠILNI ST CANDY
-8%
OMEJENA KOLIČINA