Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 65 % na tretma trajnega odstranjevanja dlačic z Diodnim laserjem na spodnjem delu nog (predel nog do kolen) ALI zgornjem delu nog, v Ateljeju za nego telesa Satin!

- 65 % na tretma trajnega odstranjevanja dlačic z Diodnim laserjem na spodnjem delu nog (predel nog do kolen) ALI zgornjem delu nog, v Ateljeju za nego telesa Satin!

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odločite se za vedno gladko kožo brez nadležnih dlačic!

Diodni laser se je izkazal kot najuspešnejši ter z najmanj stranskih učinkov.
 Laser deluje na žive dele mešička dlake, ki so odgovorni za tvorbo in obnovo dlačnega korena. Laserski žarek se močno absorbira v pigmentu melaninu, ki ga vsebujejo dlačice. Energija laserskega žarka se zgosti v dlaki, ob tem povzroči toplotno okvaro dlake in neposredno okolice in tako prepreči nadaljno rast. V trenutku obdelave laser vpliva na vse dlačne mešičke, uničene pa so le tiste dlačice, ki so v aktivni fazi rasti. Po vsaki terapiji z diodnim laserjem je trajno odstranjenih od 20 do 50 % dlak. Ker laser učinkuje le na dlačicah v aktivni fazi rasti, je v povprečju potrebnih od 4 do 8 terapij, ki se opravijo v različnih časovnih intervalih. Ob tem pa je potrebno omeniti, da obstajajo ljudje, pri katerih tudi s ponavljanjem postopka ne moremo doseči želenih učinkov (teh je okoli 2 %).
Kakšna je terapija z diodnim laserjem?
Trajna epilacija z diodnim laserjem je hitra, neboleča in primerna za vse tipe kože. En pulz, ki traja le nekaj milisekund, se zazna kot blago pikanje. Diodni laser je veliko hitrejsi od klasične IPL tehnologije. Njegova posebnost je In motion tehnologija, kar pomeni, da lahko lasersko ročko premikamo po tretiranem predelu med samim postopkom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.