Trenutno na vas čaka 5497 ponudb

Čarobno prefinjena oblika in lesk, ki ga premore le nakit s Swarovski kristali! - 72 % na ročno izdelano unikatno verižico White Flower s Swarovski kristali! Poštnina je brezplačna!

Čarobno prefinjena oblika in...

Čarobno prefinjena oblika in lesk, ki ga premore le nakit s Swarovski kristali! - 72 % na ročno izdelano unikatno verižico White Flower s Swarovski kristali! Poštnina je brezplačna!

71,91 €
Cena
72%
Popust
51,94 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

19,97 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obožujete Swarovski kristale, vas vedno znova in znova očara sij prekrasnih kristalov, njihova skrivnostna lepota? Se tem kristalčkom nikakor ne morete upreti? Ste prevzeti nad poigravanjem kristalov s svetlobo, nad prelivanjem barv in njihovimi dovršenimi oblikami?
V vaši skrinjici z nakitom je že kar nekaj prav posebnih kosov, ki so okrašeni s temi prelepimi kristali, ampak vi se še vedno znova in znova navdušite nad kakšnim posebnim kosom nakita. Verižica s Swarovski kristali je pravšnja, da vam polepša prav vsak dan. Lahko pa je prav diskreten nakit k razkošni večerni toaleti, ki razkrije vaš dovršen okus.
Nakit za modne poznavalke je unikaten, izstopajoč s svojo igrivostjo in čarobno prefinjeno obliko ter leskom, ki ga premore le nakit s Swarovski kristali. Verjemite, v ta kos nakita se boste zaljubile in nosile ga boste z eleganco, ki jo premorete le ve! Verižica je unikatna, plod strasti skupine oblikovalcev, ki odražajo najvišjo kakovost in seveda ročno izdelavo. Nakit je oblikovan s tankočutnostjo oblikovalski rok in zagotavljamo vam najvišjo kakovost nakita s svetovno znanimi kamenčki Swarovski.

Lokacija

Ulica kneza Koclja
2000 Maribor
Slovenija

Partnerska ponudba - 1nadan.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Čarobno prefinjena oblika in lesk, ki ga premore le nakit s Swarovski kristali! - 72 % na ročno izdelano unikatno verižico White Flower s Swarovski kristali! Poštnina je brezplačna!«