Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Prava sprostitev! - 66 % na vrhunsko 75-minutno antistresno masažo po izbiri: antistresna masaža telesa in lasišča ALI stimulacijska masaža z rožmarinovim oljem, v Studiu Kvadrus!

Prava sprostitev! - 66 % na vrhunsko 75-minutno antistresno masažo po izbiri: antistresna masaža telesa in lasišča ALI stimulacijska masaža z rožmarinovim oljem, v Studiu Kvadrus!

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Antistresna masaža po izbiri

Antistresna masaža telesa in lasišča
MASAŽA TELESA Ste napeti ? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem ? Ne veste kaj bi sami s seboj ? …še bi lahko naštevali.
Za vas so pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa in in suho masažo lasišča. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno >>zavozlano<< vam bomo do sprostitve pomagali še z konjsko mastjo.
SUHA MASAŽA LASIŠČA Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.