Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

- 58 % na kamen šungit (50-80 g), ki uravnava bioenergetsko polje, ščiti pred negativnimi energijami in blokira elektromagnetno sevanje!

- 58 % na kamen šungit (50-80 g), ki uravnava bioenergetsko polje, ščiti pred negativnimi energijami in blokira elektromagnetno sevanje!

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KAMEN ŠUNGIT  
Šungit ali tako imenovani "Kamen življenja" (The Stone of Life) je naraven mineral s posebno kristalno mrežo, ki temelji na ogljiku. Znano je, da življenje na Zemlji temelji na ogljiku. Izvor šungita, čigar geološka starost je ocenjena na več kot 2 milijardi let, do danes še ni pojasnjen. Med drugim obstajajo domneve, da so kamni šungita ostanki Phaetona - enega od planetov, ki naj bi nekoč obstajal v našem sončnem sistemu. Šungit je mogoče najti le na enem delu Zemlje. Pojavna oblika so majhni kupčki ali kroglice, tako imenovane globule. Te kroglice v vodi spremenijo vodne molekule, jih strukturirajo ter pridobijo zdravilno moč.

OGLJIK:
Ogljik je eden izmed neobhodno potrebnih elementov za življenje. Šele pred kratkim je bila odkrita nova, fulerenska zgradba ogljika, ki je podobna nogometni žogi, kjer se v ogrodju izmenjujejo petčlenski in šestčlenski obroči. Ta zgradba obeta veliko na področju medicine. Do sedaj so tako naravno fulerensko strukturo odkrili le pri šungitu.
Na osnovi te strukture razlagajo posebne zdravilne lastnosti šungita pri upočasnitvi procesa staranja in ohranjanju čilosti in vitalnosti telesa. Šungiti se pojavljajo le na področju Karelije - to je edino nahajališče na celem svetu. Najdbišče šungita je ob jezeru Onega.

GLAVNE ZNAČILNOSTI:
Obstajajo različna nahajališča šungita v Kareliji, pri čemer se posamezne fiziološke lastnosti razlikujejo, vendar pa imajo vse kamenine s fulerensko zgradbo lastnosti, ki na človeka vplivajo pozitivno. Barva kamenine je odvisna od sestave. Lahko je črna, sivkasta do pepelnato siva, prisotni pa so tudi drugi odtenki. Gostota šungita znaša med 1,5 in 2,4 g/m³. Njegova poroznost znaša do 10%. Je vpojen. Deluje antibakterijsko, ima zelo veliko zmožnost reagiranja in druge koristne lastnosti, ki pa so do danes šele malo raziskane.

ŠUNGIT IN VITALNO POLJE:
Meritve človekovega vitalnega polja je mogoče izmeriti. Narejena je bila študija, opravljena na Šungitu v povezavi z bioenergetskimi raziskavami. Ta študija, ki jo je opravila Regina Martino (bioenergetska raziskovalka), je pokazala, da lahko šungit dejansko poveča naše razširjeno bioenergijsko polje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Copati Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Darilna kartica 10 €
OMEJENA KOLIČINA
EKO kuli Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Darilna škatla
OMEJENA KOLIČINA
Predpasnik Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Brisača Malinca
OMEJENA KOLIČINA
Majica Malinca
OMEJENA KOLIČINA