Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Za popolne obrvi! - 67 % na vrhunsko oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills v salonu Masaže in kozmetika LJ! Bodite urejene kadarkoli!

Za popolne obrvi! - 67 % na vrhunsko oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills v salonu Masaže in kozmetika LJ! Bodite urejene kadarkoli!

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Oblikovanje obrvi po sistemu Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Kolekcijo za oblikovanje in nego obrvi sestavljajo izdelki vrhunske kakovosti, namenjeni samozavestnim ženskam s prefinjenim okusom, ki želijo biti vsak dan urejene in svoj videz zaupajo lepotnim strokovnjakom.
Pozornost je namenjena celotnemu videzu obraza, njegovi obliki, ličnicam, arkadnim kostem, očem ter barvi las. Vsi lepotni pripomočki so dermatološko preizkušeni, niso testirani na živalih, so dolgo obstojni in so dopolnitev make up-a.

Ste se kdaj vprašale, kako lahko številne znane zvezdnice vedno in povsod izgledajo tako elegantno, a kljub vsemu naravno? 
Spoznajte njihovo skrivnost in vstopite v svet oblikovanja obrvi in seveda uporabljajte senčilo, ki zapolni vse kotičke obrvi, sčimer omehčate njihov videz, brez sledu strogih začrtanih linij.
Oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in predvsem mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice, arkadne kosti in oči ter vsekakor tudi na barvo las.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.