Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Razvajanje za dušo in telo! - 50 % na fantastično energijsko masažo hrbta in nog (60 min) + GRATIS čiščenje aure v salonu Aurora!

Razvajanje za dušo in telo! - 50 % na fantastično energijsko masažo hrbta in nog (60 min) + GRATIS čiščenje aure v salonu Aurora!

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Podarite si razvajanje z izjemno energijsko masažo hrbta in nog v salonu Aurora.

Kombinacija različnih masažnih prijemov in Reiki energijske terapije. Osnovni namen masaže je sprostiti telesne in duševne blokade, pri energijskem delu, uporabljajo različne vrste - tehnike Reikija. Najlepše in najboljše pri tovrstni masaži, po večletnih izkušnjah, je to, da ne vpliva samo na fizično telo - zmanjšuje ali odpravi bolečine, odstranjuje fizične in čustvene blokade, zagotavlja nemoten pretok energije v telesu, pospeši pretok limfe..., temveč energije posežejo globlje v čustveno, mentalno telo, kar pomeni, da odpravi morebitne blokade, zdravi čustva, umiri um, pomaga pri celjenju poškodb, regeneraciji ...

Primerna je za športnike, za ljudi z bolečinami in tudi za tiste, ki se želijo samo napolniti z novo, svežo energijo. Pomembno je, da je prejemnik tovrstne masaže pripravljen sprejeti zdravilno energijo in da ima resnično željo počutiti se bolje.
 
V salonu Aurora so  Usui, Angelski, Imara, Kundalini, Shamballa Reiki mojster in učitelj, 5D energijski terapevt, ter izbirajo sistem izvajanja glede na potrebe in težave osebe, ki prihaja na tovrstno masažo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.