Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Darilo za najdražje! - 66 % na odlično 75-minutno masažo po izbiri: 1.) glukozamin masaža z mandljevim oljem ALI 2.) masaža Kvadrusove sanje (klasična masaža telesa in refleksna masaža stopal s kokosovim maslom) ALI 3.)...

Darilo za najdražje! - 66 % na odlično 75-minutno masažo po izbiri: 1.) glukozamin masaža z mandljevim oljem ALI 2.) masaža Kvadrusove sanje (klasična masaža telesa in refleksna masaža stopal s kokosovim maslom) ALI 3.)...

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


MASAŽA GLUKOZAMIN (75 min)

MASAŽA Z MANDLJEVIM OLJEM IN KONJSKO KREMO Z DODANIM GLUKOZAMINOM
Kombinacija mandljevega olja in konjske kreme z dodanim GLUKOZAMINOM je zmagovalna kombinacija, ki napoveduje >>vojno<< bolečinam v sklepih in mišicah. Privoščite si lepše življenje brez bolečin.

MANDLJEVO OLJE Mandljevo olje je vsestranski produkt, ki ščiti, mehča in pomirja in hrani kožo. Pomaga pri regulaciji temperature v telesu in je odlično olje za sprostitev.

KONJSKA KREMA ali konjska mast in se uporablja pri težavah, ki so posledica revme, bolečin v kosteh, slabega krvnega obtoka, po mehaničnih poškodbah, pri zatečenih nogah in obremenjenih ter utrujenih mišicah. Krema s svojimi sestavinami hladi, poživlja in sprošča. Ugodno deluje na hrbtenico in noge, je zanesljiv masažni pripomoček. Odlično se obnese v boj proti artritisu.

GLUKOZAMIN je snov, ki je prisotna v človeškem telesu in je nujno potrebna za sklepno tekočino in hrustanec; je snov, ki zavira okvare hrustanca, pospešuje nastanek novega hrustanca in celjenje mehkih tkiv; zmanjša bolečino v sklepih in poveča gibljivost

KOMU JE NAMENJENA MASAŽA ?

ŠPORTNIKOM Športniki lahko lajšajo nelagodje, ki se pojavi zaradi preobremenitev mišic, kit in sklepov, s konjskim mazilom. Njegove sestavine hladijo in poskrbijo za prekrvavitev, tudi občutek težkih nog izgine.

STAREJŠIM Starejšim osebam, ki trpijo zaradi otrplosti sklepov, artritisa, slabe cirkulacijo, boleče mišic.

IN TUDI VAM Če vas mučijo bolečine v križu, imate >>trd<< vrat, ste polni >> vozlov << v zgornjem predelu hrbta, vas boljo noge, se počutite >> leseni <<, se zaradi bolečin odrekate športnim dogodkom, plesu, kolesarjenju, ste zaradi bolečin slabe volje, jemljete analgetike, da bi zmanjšali bolečine.

MASAŽA KVADRUSOVE SANJE (75 min)
Klasična švedska masaža in refleksna masaža stopal z kokosovim maslom:
- masaža hrbta 25 min 
- masaža nog 25 min
- refleksna masaža stopal 25 min

Tokratna masaža je namenjena razvajanju  vaših čutov. Vrhunsko kokosovo maslo oddaja aromatičen vonj, ki bo božal vaša dihala. Izkušene roke naših maserjev s bodo potrudile, d vam bo neizmerno prijetno. 
Zakaj Kokosovo maslo?
Kakovostno BIO kokosovo maslo kožo ohranja gladko, mehko in intenzivno navlaženo in je prijetnega vonja. Se hitro vpija, ne pušča madežev na oblačilih.  Je bogato z vitamini A, B in E, ki varujejo kožo pred nastankom prostih radikalov. Preprečuje prezgodnje staranje kože, gube ter madeže. Kokosovo olje kožo tudi pomlajuje z odstranjevanjem zunanje plasti mrtvih celic in jo tako zgladi. Ker se vpije globoko vanjo, jo okrepi in globinsko zdravi, izjemno učinkovito pa je tudi pri lajšanju posledic prekomernega sončenja. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.