Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Lahka in majhna! - 50 % na vrhunsko brezžično mini kamero Spy HD (1,5 x 1,5 x 1,3 cm) s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo, vgrajenim mikrofonom in visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja! Odporna je na udarce in vodo, na...

Lahka in majhna! - 50 % na vrhunsko brezžično mini kamero Spy HD (1,5 x 1,5 x 1,3 cm) s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo, vgrajenim mikrofonom in visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja! Odporna je na udarce in vodo, na...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vrhunska mini kamera Spy HD s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo, vgrajenim mikrofonom in visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja.

Kamera Mini spy HD - Visoka kakovost video posnetka in fotografije    
Ste se naveličali velikih in nepraktičnih kamer? To je prava rešitev za vas.
Vrhunska mini kamera Nano HD s širokokotnim snemanjem, HD-ločljivostjo in odličnimi tehničnimi lastnostmi.

Želite zaščititi svoje otroke, dom, delovno okolje? Zaščitite se z mini HD-kamero.
S to skoraj nevidno mini kamero, ki zabeleži vse premike, lahko zaščitite vse svoje dragocenosti! 

SNEMAJTE IN FOTOGRAFIRAJTE
Poleg tega, da lahko izdelate video posnetke visoke ločljivosti, lahko s kamero Nano HD tudi fotografirate. Vse trenutke, posnete na mini kameri, lahko enostavno prenesete na svoj računalnik preko USB-priključka.
• ŠIROKA UPORABA
Mini kamera Nano HD je zelo praktična in fleksibilna. Uporabite jo lahko kot varnostno kamero tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo. Uporabite jo lahko tudi kot monitor za dojenčke, avto-kamero ali pa jo povežete z dronom.  
VARNA ZAŠČITA
Ta kamera je tako majhna, da je skoraj neopazna, hkrati pa zagotavlja visokokakovostno sliko. Uporabite jo kot varnostno kamero v svojem domu in se počutite varno ter zaščiteno.    
DETEKTOR GIBANJA
Kamera Nano HD cam vključuje visokokakovostno tehniko zaznavanja gibanja. Posname vsako gibanje, posneti material se avtomatsko shrani vsakih 5 minut.  
VISOKA KAKOVOST
Napredna tehnologija za stiskanje fotografij ohranja visokokakovostne video posnetke in na ta način učinkovito hrani spomin.   
NOČNO SNEMANJE
Ta mini kamera ujame visokokakovostne fotografije tudi ponoči ali v slabih pogojih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.