Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Histrion - Oddih v obnovljenem hotelu, Portorož, Slovenija - 204 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v klasični dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, Vstop v Morski park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na...

Hotel Histrion - Oddih v obnovljenem hotelu, Portorož, Slovenija - 204 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v klasični dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, Vstop v Morski park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Portorož in Hotel Histrion 4* - popolnoma obnovljen hotel v letu 2020, ki vas bo navdušil! Čaka vas edinstveno doživetje Istre le korak od morja. Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži in se prepustite vonju in okusu čisto vaše istrsko obarvane morske dogodivščine blizu doma.

Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se, med Portorožem in Piranom, razprostira letovišče St. Bernardin resort Portorož, v katerem leži tudi povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre. Iz hotela je neposreden dostop v Morski vodni park Termaris z najlepšimi razgledi na slovensko morje in Wellness Benedicta, ki obsega svet savn, solno sobo ter različne istrsko obarvane masaže in lepotne tretmaje.

Doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sonca, istrske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje, tako kot istrske škure, ki prav tako krasijo prenovljeno avlo hotela. V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega, ta občutek pa se nadaljuje tudi v sobah, kjer v vsakem nadstropju posebej, odseva duh istrske zgodbe skozi elemente morja in piranske soli, sivke ter oljk. Skozi celoten hotel vas pozdravlja istrski hrast, njegov topel objem pa vas opominja na moč tega drevesa, ki je tem prostoru prisoten od nekdaj. 

V Hotelu Histrion lahko izbirate med 276 prenovljenimi sobami oljke, sivke in morja, ki jih med dopustovanjem na slovenski obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka med njimi v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre z razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo za popolni morski odklop od vsakdana.

Morski vodni park Termaris - vaša najljubša notranja morska plaža skozi vse leto: V Morskem vodnem parku Termaris bazene polni t.i. »mlado morje«, obogateno z minerali, ki izvirajo iz različnih pritokov. Izkušnja kopanja v naših bazenih je tako morska, kot se le da! Na desni, bolj mirni strani kopališča, vas takoj pozdravi plavalni bazen s sproščujočim slapom, ki služi kot izvrstna masaža, v svoj objem pa vas vabi tudi prijetno topel whirlpool. Z leve strani vas bo k plavanju povabil velik plavalni bazen, obkrožen z otroškimi bazeni z zabavnimi igrali, kot nalašč za male ljubitelje vodnih vragolij! Vrhunec družinske zabave vas zagotovo čaka v t. i. ’razigranem bazenu’, kjer se boste lahko zabavali ob deroči reki in vrtincih, ki bodo navdušili plavalce vseh starosti. Doživetje morja izven morja, še nikoli ni bilo tako pristno! In vse to ob najlepših razgledih na neskončno modrino slovenskega morja, ki vas obdaja z vseh strani!


Kulinarika Hotela Histiron – pristni okusi Istre: Kulinarika predstavlja pomemben del zgodbe vsake pokrajine, zato ji posebno pozornost namenjajo tudi v Hotelu Histrion. Avtentična istrska kuhinja vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov. Enkrat lahkotno prikazuje svojo sredozemsko plat, spet drugič celinsko, zaokrožajo pa jo sveže lokalne sestavine, piranska sol, avtohtone istrske začimbe, istrska zelišča, vrhunska olivna olja in več sort odličnih istrskih vin.

Kolesarjem prijazen hotel: Hotel Histrion je pridobil znak specializacije hotela za kolesarje v kategoriji dveh koles. Hotel izpolnjuje pogoje kolesarjev v smislu kakovosti in ponujenih storitev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.