Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

S hipnozo do popolne harmonije! - 64 % na 60-minutno hipnoterapija za globoko sprostitev pri certificirani hipnoterapevtki Andreji Paljevec!

S hipnozo do popolne harmonije! - 64 % na 60-minutno hipnoterapija za globoko sprostitev pri certificirani hipnoterapevtki Andreji Paljevec!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Do harmonije s hipnoterapijo

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali?
Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je ogromna zakladnica  vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili in v veliki meri vpliva na naše delovanje.  Z dostopom do nje lahko spremenimo svoje življenje in zakoreninjene ideje v podzavesti, ki nam škodujejo. Hipnoterapija je uspešna metoda pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, otroških nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju, blaženju bolečin … Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči  … Z regresijo  lahko nevtraliziramo  travmatični dogodek v preteklosti, ki ovira in blokira harmonično življenje v sedanjosti.  Hipnoterapijo  lahko  uporabljamo tudi za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti, omilitev in odpravo bolečin, za izboljšanje uspeha v šoli, za boljše rezultate v športu in pri delu, za brezbolečinski porod, za uspešnejše delo, samozavest….


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.