Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Villa Classica - Odličen wellness oddih z vstopnico za terme Várkertfürdő, Papa, Madžarska - 194 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, 2x celodnevna vstopnica za terme Varkertfürdo 

Hotel Villa Classica - Odličen wellness oddih z vstopnico za terme Várkertfürdő, Papa, Madžarska - 194 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, 2x celodnevna vstopnica za terme Varkertfürdo 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V hotelu Villa Classica vam je na voljo toliko prostora in harmonije,kot jo potrebujete. Naj bogat zajtrk na idilični in sončni terasi začne vašepočitnice polne pričakovanj.

Hotel s štirimi zvezdicami VillaClassica je bil za goste odprt maja 2005 in se nahaja v zgodovinskem središčumesta Papa na Madžarskem. Ima 33 posamično in z ljubeznijo do podrobnostiopremljenih sob, 6 prostornih apartmajev, wellness z jacuzzijem in več vrstsavn.

Udobne, individualno urejene inprijetne sobe nudijo gostom popolno udobje. Zdravilišče in termalna kopelVárkert, 800 let staro baročno mesto in njegova okolica ponuja svojim gostomštevilne možnosti za rekreacijo. Terme Várkert s sodobnimi storitvami ponujajo  široko paleto storitev za vse, ki bi radiuživali v terapevtskih in rekreacijskih storitvah ali pa bi se radi sprostili vprijetnem okolju.

Pápa je zgodovinsko mesto vokrožju Veszprém na Madžarskem. Je kulturno, gospodarsko in turistično središčeregije in ima veliko zgodovinsko središče z zgodovinskimi hišami, kavarnami inmuzeji, posebno zanimiv je muzej Kékfestő Múzeum z edinstveno metodo barvanjaoblačil v indigo modro barvo. 13 cerkva, vsi muzeji, stari mlini, palačaEsterházy in očarljive ulice privabljajo turiste, ki jih zanima zgodovina inkultura.

Čudoviti hribi gorovja Bakony inSomló pri Papi vabijo tiste, ki imajo radi bolj akcijske počitnice skolesarjenjem ali pohodništvom.

Obiščite svet savn, ki se nahajav prvem nadstropju hotela. Dovolite si malo prostega časa, sprostitve inrazstrupljanja. Wellness svet vključuje finsko savno, infra savno, zvočno inaromatično terapijo, aroma fontano, zložljive in masažne stole, masažnimehanizem za stopala.

Priljubljena med prebivalci,poslovnimi potniki in turisti je tudi restavracija hotela Villa Classica ssvojo bogato ponudbo. Ko stopite v restavracijo se nenadoma znajdete v 50. Letihprejšnjega stoletja v spremstvu Jamesa Deana, Elvisa Presleyja, LouisaArmstronga in s čudovito Marilyn Monroe. Čeprav je zasnova retro, sodobnaoprema restavracije - klimatska naprava, Wi-Fi internet, LCD TV - zagotavljaudobje 21. stoletja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.