Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Matilde Beach Resort - Popolno razvajanje v Vodicah v septembru, Vodice, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev v apartmaju pogled park (2+2) za do 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka), Uporaba zunanjega bazena z ležalniki

Matilde Beach Resort - Popolno razvajanje v Vodicah v septembru, Vodice, Hrvaška - 190 EUR - 2x nočitev v apartmaju pogled park (2+2) za do 4 osebe (2 odrasli osebi in 2 otroka), Uporaba zunanjega bazena z ležalniki

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vodice so tipično obalno mesto v srednji Dalmaciji, ki se ponaša s svojo lepoto in kvalitetno turistično ponudbo. Nahajajo se na področju sredozemskega podnebja z visikimi poletnimi temperaturami od 25 do 32 C. V tej prelepi okolici, skriti pred vsakodnevnim vrvežem, uživajte v miru in tišini - v apartmajskem naselju z bazenom Matilde Beach Resort.

Prednost Vodic je vsekakor bližina Šibenika, Splita, NP Kornati in NP Krka ter otokov Prvić, Zlarin in Murter. Obiščite bližnje nacionalne parke ali pa si oglejte starodavna mesteca, ki so uvrščena na UNESCO-ov seznam kulturne dediščine. Matilde Beach Resort vam nudi individualno načrtovanje svojega oddiha in vse potrebne informacije za organizacijo izletov.

V prekrasnem objemu zelenih borovcev si privoščite zasluženi odmor od vsakodnevnih obvez. Apartmajsko naselje vas bo toplo sprejelo, saj zajema 56 apartmajev s prekrasnim pogledom na morje.

Apartmajsko naselje razpolaga z apartmaji tipa A in tipa B. Apartmaji A so v pritličju v prvih dveh vrstah tik ob morju in prav vseh 12 apartmajev v prvi vrsti ima pogled na morje, medtem ko ima drugih 10 v drugi vrsti le delen pogled na morje, vendar so oddaljeni le 30 m od obale. Stanovanjske površine merijo 72 m². Odlikuje jih prostornost in urejenost na visokem nivoju. Apartma ima tudi veliko teraso s pogledom na morje, ki meri 26 m². Apartma sestavljajo: predsoba, dnevna soba in dve udobni spalnici, jedilnica, kuhinja z vsemi aparati ter lično urejena kopalnica. Vsi apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo, neposredno telefonsko linijo, klimatskimi napravami in imajo parkirno mesto. Apartmaji B se nahajajo v prvem nadstropju v prvih dveh vrstah tik ob morju in prav vseh 24 apartmajev v prvi vrsti ima pogled na morje, medtem ko ima drugih 20 v drugi vrsti le delen pogled na morje, vendar so od obale oddaljeni le 30 m. Stanovanjske površine merijo 36 m². Apartma s pogledom na morje ima tudi balkon s površino 6 m². Apartma sestavljajo: dnevna soba in jedilnica, kuhinja, kopalnica in ena spalnica z veliko posteljo za dve osebi. Kavč v dnevni sobi je raztegljiv, zato je mogoče tudi dodatno ležišče za 2 osebi. Vsi apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo, neposredno telefonsko linijo, klimatskimi napravami in imajo parkirno mesto.

https://www.youtube.com/watch?v=bdHPthfgQIw&feature=emb_title


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.