Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 83 % na bon v vrednosti 766 € za otoplastiko, estetsko korekcijo ušes v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

- 83 % na bon v vrednosti 766 € za otoplastiko, estetsko korekcijo ušes v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj je korekcija ušes?
Korekcija ušes oziroma otoplastika je korektivni estetski poseg, s katerim se odpravljajo deformacije ušes. Z njim se najpogosteje korigira odklon ušesa od glave. upognjenost, asimetrija in prirojene deformacije ušes niso redkost, korekcija pa je enostavna operacija, s katero je mogoče vse omenjene deformacije enostavno odpraviti.

Priprava pacienta
Nerazvit rob, plitka ušesna školjka, zadebeljen hrustanec in podvojena resica so ob štrlečih, prevelikih in nepravilno oblikovanih ušesih najpogostejše malformacije, ki so vidne od rojstva. Nezadovoljstvo z videzom, še posebej če so informacije prisotne na področju obraza, lahko povzroči občutek nezadovoljstva, manjvrednosti in pomanjkanja samozavesti. zato je korekcija ušes idealen poseg, s katerim je mogoče odpraviti omenjene pomanjkljivosti in preprečiti krepitev negativnih čustev. Lastnost otoplastike, po kateri se razlikuje od drugih estetskih posegov, je, da jo je mogoče izvajati že v zgodnjem otroštvu. Rast ušesne školjke se skoraj popolnoma zaključi do petega leta starosti, zato je mogoče korekcijo ušes opraviti že po otrokovem dopolnjenem šestem letu. S tem se relativno zgodaj odpravijo pomanjkljivosti, ki so lahko vir omenjenega nezadovoljstva.

Potek posega
Korekcija ušes je rutinski poseg in najpogosteje traja do eno uro. Dobra priprava in kvaliteten rez sta najpomembnejša v samem procesu operacije. Otoplastika se izvaja pod lokalno anestezijo.

Potek okrevanja in koristni nasveti
24-48 ur po operaciji je potrebno obvezno nositi debel povoj okoli glave, ki mora pokrivati celotno uho. Po snemanju povoja se priporoča nošenje elastičnega traku, ki preprečuje morebitne poškodbe ušes, do katerih lahko pride med spanjem. Popolno okrevanje oz. pojenjanej bolečine, otekline in modric traja približno 10 dni, šivi pa se odstranijo po 7 dneh.

Rezultati operacije
Ko izginejo vse sledi operacije, torej po približno 10 dneh, so vidni rezultati korekcije ušes.
Brazgotine niso vidne, zadovoljstvo pa je popolno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.