Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 87 % na bon v vrednosti 710 € za blefaroplastiko, estetsko korekcijo vek (zgornje ALI spodnje veke na obeh očeh) v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

- 87 % na bon v vrednosti 710 € za blefaroplastiko, estetsko korekcijo vek (zgornje ALI spodnje veke na obeh očeh) v Polikliniki Superiora: posvetovalni pregled s strokovnjakom + poseg + lokalna anestezija!

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj je blefaroplastika?
Blefaroplastika ali korekcija vek je kirurški naziv za poseg, s katerim se korigirajo veke in področje okoli oči. Z njo se najprej ustvari mladostnejši videz omenjenega področja, pomaga pa lahko tudi pri določenih težavah z vidom. Podočnjake oziroma ’mešičke’ pod očmi, povešene veke ali vidne gube je mogoče odstraniti s to obliko kirurškega posega. Vse več ljudi se odloča za korekcijo vek, in blefaroplastika je pri vseh izpolnila pričakovanja.

Priprava pacienta
Kot vse operacije, tudi blefaroplastika zahteva predoperativni posvet s kirurgom, med katerim se določijo pričakovanja in med katerimi pacient prejme pomembne informacije. Na splošno je priporočljivo pred operacijo prenehati jemati zdravila proti bolečinam, kot sta Aspirin ali Andol. Pacient se med posvetom seznani tudi z vrsto anestezije, ki bo uporabljena. Sam poseg je kratkotrajen, rutinski in enostaven. Včasih se izvaja skupaj z drugimi estetskimi posegi.

Potek posega
Blefaroplastika se najpogosteje izvaja v lokalni, izjemoma v splošni anesteziji. Da rezi ne bi bili vidni, se ti opravijo po kožnih gubah in linijah. Nato se višek maščobe odstrani ali premesti, mišice se reducirajo, odstrani se odvečna koža. S temi tremi tehnikami se pri pacientu odpravijo videz utrujenosti, vidni znaki staranja kože in otežen vid. Razen klasične blefaroplastike, pri kateri se rez opravi pod trepalncami, je možna tudi transkonjuntivalna blefaroplastika, pri kateri se rez opravi na notranji strani očesne sluznice.

Potek okrevanja in koristni nasveti
Odvisno od stanja pacienta in zahtevnosti posega je po posegu možna enodnevna hospitalizacija. Okrevanje se nadaljuje v domači oskrbi. Potrebno je poudariti, da blefaroplastika, za razliko od drugih posegov, skorajda ne povzroča pooperativnih bolečin. Najpogostejši problem po posegu je povečano solzenje. Šivi se odstranijo 3-7 dni po posegu, po približno 10 dneh po operaciji pa se lahko vrnete na delo - lahko tudi prej, a s sončnimi očali.

Rezultati
Polna pričakovanja pacienta so izpolnjena mesec dni po posegu, ko učinki postanejo v celoti vidni.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.