Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Obvezen pripomoček v gospodinjstvu! - 50 % na vrtne škarje za rezanje 3v1 (uporabno kot škarje, klešče ali nož). Poštnina je brezplačna!

Obvezen pripomoček v gospodinjstvu! - 50 % na vrtne škarje za rezanje 3v1 (uporabno kot škarje, klešče ali nož). Poštnina je brezplačna!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Škarje za rezanje 3v1 uporabne kot škarje, klešče ali nož.

Škarje za rezanje 3v1 so skoraj nujno potrebno orodje v vsakem gospodinjstvu, saj škarje lahko uporabimo na vrtu, delavnici, garaži, lahko pa tudi v domači kuhinji itd…, s škarjami za rezanje 3v1 lahko režete in krajšate skoraj vse materiale, primerne so za rezanje preprog, ometa, lepenke, vrvi, usnja, lesa, gume, aluminija… prav tako lahko s škarjami obrežete drevo, živo mejo ali pa enostavno z njimi skrajšate predolge žice ali pa kable. V primeru, ko škarij ne potrebujete jih enostavno zaklenete saj majo varnostno zapiralo. Prav tako so škarjam za rezanje 3v1 priložena štiri rezervna rezila, ki jih imate lahko vedno s seboj saj so varno spravljena v ročaju škarij. 

Pri uporabi škarij je priporočljivo uporabljati zaščitno opremo, saj so rezila škarij zelo ostra, ko jih ne uporabljate jih imejte spravljene tako, da jih ne dosežejo otroci.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.