Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Otok Zakintos, poletje v dvoje - Papillon Aparthotel, Argassi, Grčija - 529 EUR - 7x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Zakintos- Ljubljana za 1 osebo (1 kos oddane prtljage do 20 kg...

Otok Zakintos, poletje v dvoje - Papillon Aparthotel, Argassi, Grčija - 529 EUR - 7x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Zakintos- Ljubljana za 1 osebo (1 kos oddane prtljage do 20 kg...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajtena enem izmed najbolj priljubljenih otokov med Slovenci v prijetnem hoteluPapillon le 80 m oddaljenem od plaže!

Zakintos je med Slovenci eden od najbolj priljubljenih grškihotokov. Peščene plaže in plitvo morje navdušujejo družine z otroki, romantikiboste uživali v raziskovanju skritih zalivov in spokojnih vasic. V podvodnemsvetu se prepletajo številne jame, kjer kraljujejo želve velikankeCaretta-Caretta. Razgibana notranjost in dolge obalne promenade obljubljajoizvrstne sprehajalne užitke. Ljubitelji zabav boste na svoj račun prišli vLaganasu, ki je znan po odličnih klubih in živahnih nočeh.

Hotel Papillon je 80 m oddaljen od peščene plaže in senahaja v centru letovišča Argassi, 3 km od glavnega mesta in 8 km od letališča.Je manjši, družinsko voden hotel s skupno 70 sobami v dveh nadstropjih. V hoteluje zajtrkovalnica, bar s prigrizki ob bazenu, bazen, Wi-Fi in ležalniki insenčniki ob bazenu.  

Standard soba: klimatska naprava (doplačilo), kopalnica z wc-jem, sušilec zalase, sat-tv, mini hladilnik, sef (doplačilo), brezžični internet, grelnik zavodo, balkon ali terasa.

Namigi za doživetja 

- Uživajte v poležavanju na plaži tihotapcev (Navaggio), ki z deviško belim peskom in turkizno vodo, velja za najlepšo plažo otoka. Nasedla ladja na obali je že vsa zarjavela, a še vedno velja za največjo atrakcijo otoka.
- Podajte se na sever otoka, v tradicionalno vasico Ag. Nikolaos in uživajte v svežih dobrotah v eni izmed prijetnih obmorskih tavern.
- Najlepši sončni zahod in nepozaben razgled s klifov boste doživeli v krajih Keri in Kampi.
- Ena največjih naravnih atrakcij so Blue caves (modre jame), ki so dostopne le po morju. Turkizna voda in nenavadni loki, ki jih je skozi čas ustvarila erozija, rišejo prizore, ki se zdijo skoraj neresnični.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.