Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

A&O Hotels Graz - Oddih v Grazu, Graz, Avstrija - 102 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard ali družinski sobi sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

A&O Hotels Graz - Oddih v Grazu, Graz, Avstrija - 102 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard ali družinski sobi sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

47%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Štajerska prestolnica, Gradec, vas bo očarala s svojo arhitekturo, veličastnimi stavbami in s svojo zgodovino iz rimskih časov.  Obiščite Hotel a&o Graz Hauptbahnhof, ki se nahaja v tem čudovitem mestu na Muri. Tukaj vas čakajo sodoben hotel in moderne sobe. 


Hotel a&o Graz Hauptbahnhof se nahaja le 100 metrov od glavne postaje in do njega je možno priti z avtom, vlakom, avtobusom... Hotel se nahaja v neposredni bližini železniške postaje. Mesto Gradec vabi goste, da odkrijejo znamenitosti peš ali s kolesom. Hotel a&o Graz Hauptbahnhof je vreden ogleda sam po sebi, saj skupna soba na strehi stavbe omogoča odkrivanje celotne lepote mesta nagrajenega z UNESCO nagrado. V preddverju hotela se lahko sprostite in spoznate prijazne ljudi, medtem ko uživate v dobro mešani pijači ali okusni skodelici kave v baru, ki dela 24 ur na dan. 


Glavna znamenitost mesta Gradec je gotovo srednjeveška utrdba Schlossberg, ki se nahaja na visokem hribu, obkrožena z gozdovi. Pot lahko nadaljujete do starega mestnega jedra in mestne hiše (Rathaus). Lahko obiščete tudi Hauptplatz, glavni mestni trg, ki izhaja iz srednjeveških časov. To živahno središče Gradca je polno življenja. Od tramvajev do mednarodne kulinarike. Še ena zanimiva znamenitost je Muzej moderne umetnosti (Kuntshaus), ki se nahaja na desni strani reke Mure in, ki s svojo sodobno arhitekturo vabi mlade in stare k svojim zanimivim razstavam. Zadnja, a morda zgodovinsko nepogrešljiva znamenitost je zagotovo Uhrturm, stolp, ki je bil prvič omenjen že v 13. stoletju. 

Zato ne čakajte in rezervirajte svoj termin za nepozabno dogodivščino v Gradcu!
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.