Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

B&B Hotel Park - Oddih v središču Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na Ljubljanski grad za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

B&B Hotel Park - Oddih v središču Ljubljane, Ljubljana, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi s pogledom na Ljubljanski grad za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete odlično namestitev v neposrednem središču mesta Ljubljane, vprijetni in udobni ter ekološko usmerjeni nastaviti, s prekrasnim pogledom nagrad in kljub svoji odličnosti po razumni ceni? Potem je ponudba B&B hotelaidealna za vas.

B&B Hotels je vodilnaneodvisna evropska hotelska veriga z več kot 400 hoteli v Evropi in jetretja največja hotelska veriga hotelov v Evropi. B&B Hotels gosti takoposlovne kot turistične goste in jim zagotavlja kakovostno udobje in storitvepo razumnih cenah.

Svetle in moderne sobezagotavljajo udobje med vašim bivanjem, hkrati pa skrbijo za okolju prijaznejšebivanje. Materiali v sobi so slovenskega izvora in so okolju prijazni, LEDluči, recikliran papir in vodne pipe, ki skrbijo za manjšo porabo vode bododopolnjevali vaše udobje med tem pa pripomogli k boljšemu jutri. Med vašimbivanjem bo poskrbljeno za recikliranje vseh odpadkov, vi pa imate možnostodločitve pri dnevnem čiščenju. Vaš hišnega ljubljenčka bo dobrodošel in se vambo lahko pridružil pri raziskovanju mesta. V sobi so TV, klimatska naprava,sušilec za lase, telefon, tuš in WC, Wi-Fi.

Na lokaciji B&B HotelaLjubljana Park se nahaja tudi restavracija Park, ki ponuja široko paletoslovenskih, indijskih in mednarodnih jedi. Za popolno kulinarično izkušnjo vprijetnem ambientu  bo poskrbelo  prijazno in ustrežljivo osebje. Hotel ima na voljo tudi konferenčne sobe, zato je posebej primeren za vse poslovne obiske z možnostjo organiziranja sestanka. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.