Art Hotel Tartini - Oddih v Piranu, Piran, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s pogledom na Tartinijev trg za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi

Art Hotel Tartini - Oddih v...

Art Hotel Tartini - Oddih v Piranu, Piran, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s pogledom na Tartinijev trg za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 27,00 €

179,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

179,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste si kdaj želeli prenočiti v posebnem umetniškem delu? Zdaj je vašapriložnost. Uživate lahko v na novo prenovljenem Art hotelu Tartini, odličnemhotelu, ki ponuja vse ugodnosti in odlična nova dela znanega slovenskegaumetnika.

Art hotel Tartini se nahaja vosrčju Pirana, vendar ponuja intimnost in oseben pristop umirjenega butičnegahotela. Zaradi dvorišča in vrta na strehi ter drugih očarljivih ugodnosti seuvršča med najbolj izstopajoče in edinstvene namestitve Pirana. Lokacija na Tartinijevem trgu, kipredstavlja središče mesta in shajališče prebivalcev in obiskovalcev, nudi vsekar potrebujete za romantičen konec tedna, prijeten dopust ali veselo druženjes prijatelji.

Poletje 2018 je bil že priznaniHotel Tartini obnovljen. Hotel, ki je bil desetletja priljubljen med gosti, seje zaradi posredovanja svetovno priznanega umetnika Jaša Mrevlje - Pollaka spremenilv Art Hotel Tartini, nove so freske nastenah, pa tudi sprememba opreme in prostorov. Rezultat tega je ne le udoben, ampakvrhunski hotel, ki med obiskom Pirana ponuja vse, kar si lahko želite.

Sobe so udobne, odlikuje jih velika zakonska postelja,omara, originalna umetniška dela, brezplačenhiter Wi-Fi in TV. Zjutraj pa vas pričakuje okusen zajtrk. 

Razvajajte svojo boljšo polovico v pravljičnem obalnem mestecu na slovenski obali, sanjajte pod zvezdami in se prepustite čarobnosti morskih noči.

Lokacija

Tartinijev trg 15
6330 Piran
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Art Hotel Tartini - Oddih v Piranu, Piran, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s pogledom na Tartinijev trg za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi«