Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Crvena Luka Hotel & Resort - Standard soba, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 279 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v hotelski dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena 

Crvena Luka Hotel & Resort - Standard soba, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 279 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v hotelski dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena 

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Biograd na Moru – mesto hrvaških kraljev, turistično innavtično središče v središču jadranske obale, mesto, ki živi vse leto. Obkroženje s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka,NP Paklenica, PN Velebit, PN Vransko jezero …

Crvena Luka Hotel & Resort se nahaja v bližini Biograda na Moru, 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkrožen pa je s stoletnim borovim gozdom. Biograd na Moru se nahaja v samem središču Jadrana, samo 30 km od letališča Zadar. Crvena Luka Hotel & Resort je v celoti obnovljen resorts štirimi zvezdicami. Investicija se je začela leta 2006 z misijo in vizijonarediti majhen luksuzen resort, ki je namenjen obiskovalcem prefinjenegaokusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. Nahaja se na površini 18.000 m²in ima 166 namestitvenih enot. V sklopu Crvene Luke so Hotel Iris, Hotel Kana,Hotel Suite, 46 apartmajev, Villa Princess, Villa Royal, Villa Imperial inVilla Zumbul.

Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem innotranjem bazenu (odvisno od sezone), zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih (odvisno od sezone), terenu zamini golf, igrišču za košarko, odbojko in nogomet, igrajo namizni tenis, sepotapljajo ali tečejo na stezah za tek.

Tisto, kar lahko doživite med bivanjem v Crveni Luki, sorazlični izleti in ekskurzije, panoramski izleti, jahanje konja in ribarjenjena Vranskem jezeru, jadranje, zunanja in notranja aerobika v vodi, nočniprogram, animacija za odrasle in otroke (odvisno od sezone).

Crvena Luka Hotel & Resort ponuja tudi nekaj gostinskihstoritev, med katerimi so Italijanska restavracija in pizzerija Mamma Rosa,Dnevna restavracija Il Doge, slaščičarna, beach bar Movida, Movie bar in A lacarte restavracija Il Moro (odvisno od sezone) in rooftop bar (odvisno od sezone), v njihovem wellness & spa centru pa boste doživeli harmonijo telesa in duha, se razbremenili in pozabili na vsakdanji stres.

Crvena Luka Hotel & Resort je tudi idealno mesto zaorganiziranje različnih dogodkov – seminarjev, delavnic, sprejemov, koktajlzabav, konferenc za medije in ostalih posebnih dogodkov, ki zahtevajoprofesionalno storitev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.