Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Edinstveni Murter! - 57 % na 4-dnevni oddih za 2 osebi na prelepem Murterju: 3x nočitev v VINCI 2+1 v apartmajski hiši Stara ladjica v romantični kamniti vasici Betina + wi-fi + DARILO: 1l domačega vina in 2 dcl domačega olivnega olja...

Edinstveni Murter! - 57 % na 4-dnevni oddih za 2 osebi na prelepem Murterju: 3x nočitev v VINCI 2+1 v apartmajski hiši Stara ladjica v romantični kamniti vasici Betina + wi-fi + DARILO: 1l domačega vina in 2 dcl domačega olivnega olja...

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


SRČEK DALMACIJE
Med jadranskimi otoki po svoji slikovitosti izstopa Murter, ki se nahaja v osrčju Dalmacije, otok ribičev, oljčnih nasadov in ladjarjev-kalafatov (izdelovalcev lesenih ladij GAJET). Doživite ga takrat, ko ni največje gneče in uživajte v pristnem dalmatinskem ambientu vasice Betina. Murter in kopno povezuje dvižni most(brezplačno prečkanje), tako da lahko iz Ljubljane do ljubke Betine pridete v le 4 urah.
Trinadstropna hiša Murter Gajeta se nahaja v kamnitem zgodovinskem jedru mesta Betina, pod cerkvijo sv. Franeja.
Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo brezplačen dostop do interneta. Gostom nudijo na uporabo (vključeno v ceno) najem koles. Ob prihodu vas bo pričakala plošča in pijača dobrodošlice, nežnejši spol pa bodo obdarili z Lavandino kremico iz domače priprave. Hiša se nahaja 50 m do morske obale.
Vzdolž obale mesta se nahajajo manjše betonske plažice. Najbližja je oddaljena 70 m, nekoliko večja 250 m, glavna mestna plaža pa 400 m (ta zadnja je prodnata plaža, z majhnimi belimi kamenčki). Ob vsej obali otoka Murter, kjer se nahaja tudi ribiška vasica Betina, se nahajajo idilične prodnate plaže in plažice pod borovimi gozdički. Sanjsko :)! Ker je v ponudbo vključena tudi izposoja koles, lahko otok raziščete tudi s kolesom.
Mediteran kot je nekoč bil. Doživetje v apartmajih Stara Ladjica je idealno za tiste, ki jih navdušujejo stari časi, majhne kamnite beneške uličice in pristen stik z domačini. Zjutraj se je prav užitek odpraviti na majhno lokalno tržnico, pokramljati z branjevkami, se čez dan kopati na majhnih betonskih plažah ali pa se odpraviti na izlet s čolnom okoli bližnjih otočkov. Pravo robinzonsko doživetje v avtohtonem dalmatinskem ambientu!
Od tam se lahko odpravite  tudi na izlet v NP Kornati ali NP Krka ali na bližnje otočke, prekrasnih plaž Čigrađe, Slanice, Kosirine, Podvrške … otočka Murtarja, Šibenika, Zadra, Trogirja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.