Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Preživite čudovit dan v Ljubljani! SUPER CENA za družinsko vstopnico (2 odrasla + 2 otroka od 5 do 14,99 let) za ogled Hiše iluzij in 1-urno vožnjo po reki Ljubljanici z Barko Barjanko! Dogodivščina, ki je ne smete zamuditi!

Preživite čudovit dan v Ljubljani! SUPER CENA za družinsko vstopnico (2 odrasla + 2 otroka od 5 do 14,99 let) za ogled Hiše iluzij in 1-urno vožnjo po reki Ljubljanici z Barko Barjanko! Dogodivščina, ki je ne smete zamuditi!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite čudovit dan v Ljubljani - obiščite Hišo iluzij in zraven zabave spoznajte še marsikaj poučnega. Podajte se na 1-urno doživetje z Barko Barjanko po reki Ljubljanici, ki ponuja popolnoma drugačen pogled na staro mestno jedro, za konec pa se okrepčajte v eni izmed izbranih restavracij v centru mesta.

HIŠA ILUZIJ
Dogodivščina, ki je v Ljubljani ne smete zamuditi! Čaka vas več kot 40 eksponatov in interaktivnih sob, ki vas bodo neizmerno prevzeli in navdušili. Stojte na stropu in nasprotujte zakonu gravitacije, ponudite svojo glavo na pladnju, zamenjajte del obraza z nekom drugim, plešite v disko sobi, postanite velikan ali škrat ter se pogumno sprehodite skozi Vortex tunel. Izzivov v Hiši iluzij ne zmanjka! Zabavno in hkrati poučno odkrivanje ter nenehno razblinjanje lastnih percepcij videnega, na koncu pa še preizkus sivih celic z miselnimi igrami in sestavljankami v pametni igralnici. Primerno za vse generacije.
Več informacij na www.houseofillusions.si.
Delovni čas: vsak dan med ponedeljkom in nedeljo, vključno s prazniki, med 10. in 18. uro. Rezervacija ni potrebna, lahko pa preverite za skupinske obiske (nad 10 ljudi) po telefonu na številko +386 1 320 54 66 ali spletni pošti info@houseofillusions.si
Naslov: Kongresni trg 13, Ljubljana

BARKA BARJANKA
Barka Barjanka vam nudi eno najlepših plovb po reki Ljubljanici, na katerih lahko opazujete izjemno paleto rastlinskih in živalskih vrst ter si ogledate mesto Ljubljana iz druge perspektive. Barka ima pristan na Dvornem trgu, 2 minuti hoje od Hiše iluzij. V enourni vožnji boste videli dela našega največjega arhitekta 20. stoletja Jožeta Plečnika (Tromostovje, Plečnikove arkade, Mesarski most, Zmajski most, zapornica na Ljubljanici) ter se zapeljali do Špice, kjer lahko uživate v miru in v opazovanju neokrnjene narave. Barka je ograjena s pleksi steklom, ki omogoča pogled na reko z več perspektiv, hkrati poleti ščiti pred vročino, v slabem vremenu pa pred dežjem in vetrom. Na voljo sta tudi bar in WC.
Več informacij na www.barjanka.si ali +386 40 213 046.
Delovni čas: vsak dan med ponedeljkom in nedeljo, vključno s prazniki, med 12. in 16. uro. Rezervacija ni potrebna.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.