Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pharos Bayhill Hotel - Uživajte na sončnem Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 305 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

Pharos Bayhill Hotel - Uživajte na sončnem Hvaru, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 305 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 12 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Spoznajte Pharos Bayhill Hotel - uživajte v sodobnem in prijetnem hotelu na Hvaru! Hotel ponuja najvišjo kakovost storitev in čeprav ima 3 zvezdice, se boste počutili, kot da ima 4! Samo nekaj minut od središča Hvara in 50 metrov od plaže!

Izberite svoje mesto pod soncem. Izberite hotel iz hotelske verige Sunčani Hvar.

Pharos Bayhill Hotel obljublja nepozaben oddih in gostom ponuja spoznavanje Hvara. Tu se lahko povežejo in uživajo - vse v sodobnem in udobnem stilu.

Hotel Pharos Bayhill Hotel se nahaja v osamljenem borovem gozdičku. V celoti je obnovljen leta 2016 in ponuja svetle sobe, zunanji bazen z barom in sodobno restavracijo, v kateri strežejo domače in mednarodne jedi. V hotelu je na voljo hiter in brezplačen Wi-Fi.  

Vse enote so klimatizirane invključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sef, pisalno mizo inlastno kopalnico s kabino za prhanje, brezplačnimi izdelki za osebno nego insušilcem za lase.

Zunanji bazen je obdan ssredozemskim rastlinjem in nudi teraso z ležalniki, kjer lahko uživate vosvežujočih koktajlih iz bara ob bazenu.

Vabljeni ste tudi v edinstvenozasnovano preddverje z medijsko steno in živahnim barom. 

V okolici se lahko udeležiterazličnih dejavnosti, kot so potapljanje na vdih z masko, jadranje, tenis alikolesarjenje.

Najbližje letališče je letališčeSplit, do katerega lahko pridete s trajektom. Parkiranje v sklopu hotela je mogoče zdoplačilom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.