Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Ajdovec - Aktivni gurmanski oddih, Sevnica, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Standard sobi v hotelu Ajdovec za 2 osebi, Voden ogled Gradu Sevnica

Hotel Ajdovec - Aktivni gurmanski oddih, Sevnica, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Standard sobi v hotelu Ajdovec za 2 osebi, Voden ogled Gradu Sevnica

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite oddih kotpravi graščaki in se razvajajte v vrhunskem hotelu Ajdovec. Sprehodite se pomogočnih sobanah gradu Sevnica, degustirajte vrhunska vina in uživajte vprekrasnem razgledu s paviljona v grajskem parku.   

Hotel Ajdovec je hotel z dolgoletno tradicijo in se nahaja vsamem središču Sevnice. Obratuje že od leta 1948 in je bil od nekdaj središčedružabnega in kulturnega življenja v Sevnici. Popolnoma prenovljen spada mednajlepše hotele v okolici.

Hotel Ajdovec ima enajst sodobno opremljenih sob in dva luksuznaapartmaja, ki nudijo gostom udobno in nepozabno bivanje. Standard dvoposteljnesobe so luksuzno opremljene z udobnimi ležišči, pisalno mizo, televizijo inkopalnico. Izbirate lahko med zakonsko posteljo in dvema ločenima ležiščema. Kulinaričnarazvajanja boste doživeli v hotelski restavraciji Ajda in Bistroju Ajda, kjer sskrbnimi rokami in ljubeznijo povezujejo najboljše od blizu in daleč ter iz tradicionalne kulinarike ustvarjajo nove gurmanske užitke. V slaščičarniJuliji pa bodo poskrbeli za zadovoljstvo vaših sladkih brbončic.

Okolica Sevnice ponuja bogato ponudbo različnih možnostipreživljanja časa. Tu so termalna kopališča, gradovi, vinogradi, vinske kleti,repnice, reke in jezera v katerih se lahko kopate, veslate ali pa se odpravitev ribičijo, prav tako je zelo razvito pohodništvo in planinarstvo.

Ideje za različne aktivnosti:

- planinstvoin pohodništvo (Lisca 948m, več markiranih poti, med njimi tudi plezalna)
   https://www.visit-sevnica.com/si/aktivno.html 

- urejenekolesarske poti (rekreativno kolesarjenje Sevnica – Loka, Sevnica – Brežice,down-hill)
   https://www.visit-sevnica.com/si/aktivno.html   

- tematskepoti
   https://www.visit-sevnica.com/si/zeleno.html   

- kulturain zgodovina (Grad Sevnica, Ajdovski gradec, Dolinškov kozolec)  
   https://www.visit-sevnica.com/si/kulturno.html


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.