Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Mobilne hiške Bunja Boutique Camping - Oddih na Braču, Supetar, Dalmacija, Hrvaška - 500 EUR - 4x nočitev v mobilni hišici za do 6 oseb (4+2), Brezplačna uporaba bazena 

Mobilne hiške Bunja Boutique Camping - Oddih na Braču, Supetar, Dalmacija, Hrvaška - 500 EUR - 4x nočitev v mobilni hišici za do 6 oseb (4+2), Brezplačna uporaba bazena 

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostite se v prekrasni naravi in uživajte v zvokih indoživetjih poletja v sodobnih in udobnih mobilnih hišicah Bunja BoutiqueCamping.

Boutique Camping Bunjaje majhen kamp, ​​ki lahko sprejme do 200 ljudi. Po dolžini kampa se razteza500 m dolga plaža, ​​kjer lahko gostje uživajo v miru in kristalno čistemmorju.

Mobilne hišice lahko sprejmejo do šest oseb, so popolnoma opremljene in imajo velike terase, ki ponujajo čudovit pogled na morje. Mobilne hišice so dimenzij 8×4 m oziroma 32 m2 in lahko sprejmejo do 4+2 odrasle osebe. Vsaka mobilna hiša ima svojo nadkrito teraso od 24 m2 z mizo in stoli za 6 oseb. Mobilne hišice vsebujejo: opremljeno kuhinjo s kompletom posod za 6 oseb, hladilnik in zamrzovalnik, spalnico z zakonsko posteljo, sobo z dvema ločenima posteljama, dnevno sobo z raztegljivim ležiščem za dve osebi, dve kopalnici, klima napravo, rjuhe, brisače, Wi-Fi, parkirno mesto.

Vsebine na plaži: bar z raznoliko ponudbo pijače, izposoja ležalnikov in senčnikov (posebna cena za goste kampa), tuši in sanitarije, ločena plaža za pse, kjer lahko nemoteno plavajo v morju

Bazen: Čeprav je plaža od kampa oddaljena le 10 metrov, je za gostekampa na voljo tudi ogrevan sladkovodni odprt bazen. Bazen ima 30 m² površine.Na območju okoli bazena so ležalniki in senčniki, ki so brezplačni za gostekampa. Ker je bazen blizu Beach Bara, lahko gosti uživajo v osvežilni pijači.Otroško igrišče se nahaja med Beach Barom in bazenom in ponuja najmlajšimzabavo, medtem ko se njihovi starši sproščajo v baru ali bazenu.

Beach bar: Nahaja se 10 metrov od plaže v borovem gozdu. Ob prijetni glasbi uživajte v majhnem gastro kotičku z izvrstno ponudbo dalmatinskih specialitet, zdravih smoothijev in osvežujočih pijač.V baru lahko naročite zdrav zajtrk od 8 – 10 ure.Sprostite se zvečer s pisanimi koktajli in ploščami dalmatinskega pršuta in sirov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.