Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Royal Neptun Hotel - Wellness oddih v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 297 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi , 3x polpenzion za 2 osebi

Royal Neptun Hotel - Wellness oddih v Dubrovniku, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 297 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi , 3x polpenzion za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete nepozaben sanjski oddih? Si želite uživati na soncu spogledom na kristalno čisto morje in čisto obalo? Prepustite se lepotam inzgodovinskim znamenitostim mesta Dubrovnik. Bivajte v Royal Neptun Hotelu, kipredstavlja popolno izbiro, saj se nahaja na plaži z Modro Zastavo!


Popolnoma prenovljen Royal Neptun Hotel ponuja veličasten pogledna morje in otočje Elafiti. Sigurno boste uživali v novem dekorju in sodobnemdizajnu Royal Neptun Hotela, ki poseduje 91 sob in apartmajev z raznolikim spektromstoritev.



Royal Neptun Hotel je popolna izbira za vse, ki se želite sprostiti, uživati v udobni namestitvi in v naravnih lepotah. Hotel se nahaja na polotoku Lapad in nudi prostorne in razkošno opremljene sobe, nepozabne trenutke pa boste doživeli ob kvalitetnih hotelskih storitvah in šarmu hotelskega osebja. Očarljivosti hotela se lahko postavi po robu edino še spektakularni razgled s teras dveh restavracij, kjer vam nudijo bogato izboro specialitet in hrvaških vin.


Letovišče Importanne Resort (Neptun) je od dubrovniškega letališča oddaljeno 25 km in samo 4 km od središča Dubrovnika (starega mestnega jedra), s katerim je povezano s pogostimi avtobusnimi linijami in sprehajališčem ob morju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.