Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Relax Inn - Romantični oddih v Pragi, Praga, Češka - 121 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1-urna uporaba zasebnih plavalnih/sprostitvenih bazenov

Hotel Relax Inn - Romantični oddih v Pragi, Praga, Češka - 121 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1-urna uporaba zasebnih plavalnih/sprostitvenih bazenov

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bi radi obiskali eneganajbolj romantičnih mest v Evropi? Nahaja se ob reki Vltavi, z dolgo in bogatozgodovino in nič čudnega, da je zgodovinsko središče Prage vpisano na seznamUnesco svetovne dediščine. Raziskujte in uživajtev Pragi, za svojo namestitev pa izberite odličen hotel Relax Inn.

HotelRelax Inn je edinstven in sproščujoč hotel s štirimi zvezdicami, ki prispeva k udobjuin zadovoljstvu vsakega gosta ob obisku čudovitega mesta Prage. Zelo prijaznoosebje in visoka kakovost storitev zagotovijo gostom popolno zadovoljstvo zbivanjem. Relax Inn je oddaljen le 15 do 20 min. z javnim prevozom odzgodovinskega središča Prage in se nahaja v bližini večnamenskega kompleksa O2 Arena.

RelaxInn ponuja 40 popolnoma opremljenih sob, zasnovanih in prilagojenih s posebnoskrbnostjo, da se gostje počutijo kot doma. Vsaka soba je prepoznavna po toplihbarvah, udobnih posteljah, praktičnih in uporabnih pripomočkih, ki so naedinstven način združeni z najnovejšo tehnologijo, ki v celoti zadovoljujepotrebe sodobnega načina življenja. Vse sobe so standardnega tipa in imajo SATLCD TV, telefon, hladilnik, sušilec za lase, sef, toaletne potrebščine,likalnik in likalna deska sta na voljo na zahtevo na recepciji. Brezplačenbrezžični internet je na voljo v vseh sobah in skupnih prostorih. Vse sobe vhotelu Relax Inn so nekadilske. Recepcija je na voljo 24 ur na dan. Relax Innponuja bogat samopostrežni zajtrk, ki je vsak dan postrežen med 7. in 10. uro.Restavracija se nahaja v pritličju in s sproščujočim vzdušjem predstavljaodličen kraj za začetek vašega dneva v Pragi.

Wellnesscenter: Na voljo je sproščujoč bazen 7m x 3m z masažno klopjo, zasebna savna,masažne kadi, otroška igralnica, naročite pa lahko tudi masaže.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.