Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Resort Amarin 4* - Oddih v Rovinju - Studio apartma, Rovinj, Istra, Hrvaška - 390 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba zunanjih bazenov

Resort Amarin 4* - Oddih v Rovinju - Studio apartma, Rovinj, Istra, Hrvaška - 390 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba zunanjih bazenov

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Turistično naselje Amarin, ki se v terasah spušča skozi borov gozd proti morju, ponuja zasebnost doma s čudovitim razgledom na staro mestno jedro Rovinja, v bujni naravi in le nekaj korakov od morja.


Dobro načrtovan razpored turističnega naselja zagotavlja mir in zasebnost vsem 190 na novo opremljenim apartmajem Amarin, ki lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Tu je še 131 apartmajev v rustikalnem stilu in 138 sob v peščenih odtenkih, podobnih provansalski vasi, ki se počasi spušča proti morju.


Ogromen zunanji bazen z vodnim toboganom v enem kotu se nahaja tik nad plažo iz belih kamenčkov, tako da lahko istočasno uživate v doživetju morja in prednostih bazena.


Začnite dan z aerobiko, zaigrajte odbojko na mivki ali mini golf. Zvečer pa uživajte v živi glasbi in plesu.

Odlična namestitev za pare, ki imajo radi oddih na odprtem. Enostavni in prostorni Studio apartmaji vam ponujajo vse, kar potrebujete za odličen oddih. V Studio apartmaju (23 m2) lahko bivajo največ 3 osebe. V apartmaju je zakonska postelja, dodatno ležišče, kuhinja (vgrajena plošča z dvema električnima grelnima ploščama, mikrovalovna pečica, aparat za kavo in hladilnik), kopalnica s tušem, terasa ali balkon, klimatska naprava, telefon, SAT TV, sušilec za lase in sef.

https://youtu.be/BffOZH0X8I4


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.