Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ferienhotel Alber - Oddih v objemu gora, Mallnitz, Avstrija - 278 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 9,99 leta bivajo brezplačno), Pijača dobrodošlice

Ferienhotel Alber - Oddih v objemu gora, Mallnitz, Avstrija - 278 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 9,99 leta bivajo brezplačno), Pijača dobrodošlice

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na dopust v gore Narodnegaparka Visoke Ture. Družina Alber in celotna ekipa skrbijo, da boste z njimi varniin se boste počutili odlično v objemu narave.

Naredili so vse, da so se prilagodili novim izzivom v hotelu. Zaradi dovoljprostora v hiši lahko zagotovijo skladnost z že znanimi pravili razdalje medosebami in obnašanjem v restavraciji, preddverju hotela in vseh javnihprostorih. Idilična, majhna, redko poseljena gorska vasica Mallnitz s svojonežno turistično strategijo trenutno omogoča najbolj sproščujoče in predvsemtudi najvarnejše počitnice proč od velike gneče.

Sredi osupljive gorske pokrajine nacionalnega parka Hohe Tauern v gorskemnaselju Mallnitz družina Alber vodi hotel s svojim srcem več kot 100 let inživijo za gostoljubje. Vsekakor so vodnik, svetovalec in sprejemni center.Približajo vas goram in vam hkrati pomagajo, da se odmaknete od vsakdanjegaživljenja. So počitniški strokovnjaki za vaše pohodniške ali smučarskepočitnice.

Restavracija
ponuja kombinacijo regionalnih specialitet z novimi kulinaričnimi idejami.1x tedensko je organizirana tudi slavnostna večerja z glasbo v živo.

Wellness Vitality
vas pozdravlja z različnimi savnami, parno kopeljo, masažnim bazenom, infrardečokabino in vrsto masaž, kopeli in lepotnih tretmajev (poleti od 16:00 do 20:00,pozimi od 15:00 do 20:00 ). V hotelu je na voljo tudi fitness, ponujajo aktivnosti,zabavo za odrasle in otroke v obsežnem programu dejavnosti poleti in pozimi. Vzgornjem nadstropju je knjižnica. V kleti v glavni stavbi je soba za namiznitenis za zabavne, vznemirljive tekme z družino in prijatelji. Poleti vas vrtnaterasa s soncem vabi, da se sprostite in uživate v čudovitem pogledu v goreMallnitza. Okolica pa pozimi nudi številne smučarske proge, poleti pa pohodniškesteze in raziskovanje Narodnega parka Visokih Tur.

V času razvoja in rasti, ki traja že več kot 100 let, se sobe Ferienhotela Alber trajno spreminjajo.Stare ali moderne, naravni leseni materiali ali baročni dizajni, junior suiteali standard sobe, za vsakega se najde prava izbira in to v središču narave. Vvseh sobah je kad ali tuš, WC, telefon, sušilec za lase, sef  in kabelska TV.

Alberjev otroški klub
 Medtem ko si vaši otroci med počitnicami želijo doživeti akcijo inavanturo, se verjetno želite sprostiti in okrevati? Seveda počitnice pomenijotudi čas zase. Če želite imeti nekaj ur časa zase, npr. v wellnessu,  bodo za vaše otroke dobro poskrbljeno v otroškemklubu. Tam jim zagotovo ne bo dolgčas, saj je za najmlajše goste pripravljen razburljivprogram z zabavo in avanturo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.